The Lost City
Leestijd: 2 minuten

Wil je een avondje kunnen lachen en tegelijk ontspannen naar een film kijken? Dan zit je met The Lost City helemaal goed. De film is recent toegevoegd op Netflix en met de volgende sterrencast moest ik de film sowieso wel een kans geven. In de film spelen namelijk Sandra Bullock en Channing Tatum de hoofdrollen. Daarnaast verschijnen Daniel Radcliffe én Brad Pitt ook nog op het witte doek. Dit moet wel een succes zijn toch?

Waar gaat The Lost City over?

In The Lost City volgen we Loretta Sage (Sandra Bullock) een roman schrijfster van nogal romantische avonturen in de wildernis. Zelf houdt ze totaal niet van avontuur en stopt ze al haar fantasie in haar boeken. Haar covermodel Alan (Channing Tatum) vindt de verhalen geweldig en ziet zichzelf ook graag als een heldhaftige avonturier. Wanneer ze samen onder dwang van de manager op promotietoer worden gestuurd om de nieuwste roman te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een rijkeluiszoontje gespeeld door Daniel Radcliff. Hij heeft het eiland ontdekt waar volgens hem de schat verborgen ligt waar Loretta in haar nieuwste boek over schrijft. Alan reist haar achterna om haar te redden, maar hij blijkt in niets op het stoere personage te lijken uit Loretta’s nieuwe boek. Hij heeft gevoelens voor haar, maar hoe kan hij dit aan haar laten zien als hij helemaal niet zo heldhaftig is?

Het is een heerlijke film, waarbij ik vaak hardop heb moeten lachen. Door de humor en vooral soms ook door de bizarre uitspraken en gebeurtenissen. Het is haast jammer dat ik de film niet in de bioscoop heb bekeken. Gelukkig staat hij sinds 7 oktober op Netflix en kunnen we zo allemaal genieten van dit heerlijke verhaal.

Bekijk hier de trailer

De trailer verklapt natuurlijk al veel van de film, en het begin van de trailer geeft heel goed weer hoe de film in elkaar zit. Veel humor gegarandeerd!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment