Leestijd: 3 minuten

Hoe leuk is het als je je huis en tuin kunt onderscheiden van de buren. Niet alleen door de binnenkant van je huis in je eigen stijl te dopen, maar ook om de tuin mee te nemen. Zo lees je hier hoe je een fijne loungeplek kunt creëren of waarom een kindvriendelijke achtertuin toch wel handig is als je kleine kinderen hebt. Vaak wordt de voorkant van het huis een beetje vergeten. En dat is misschien ook niet heel gek, want wij gebruiken heel vaak de poort omdat onze schuur nou eenmaal achter in de tuin staat. Maar dankzij een leuke samenwerking is nu eindelijk ook de entree van ons huis een stuk persoonlijker geworden. Lees je mee?

Al enige tijd had ik de wens om ook aan de buitenkant van ons huis een persoonlijke touch toe te voegen. Dus toen ik een naambordje van Fotocadeau mocht uitzoeken was ik meteen enthousiast. Op de website kun je eenvoudig uit verschillende designs kiezen en zelfs voor een eigen achtergrond kiezen. Binnen mum van tijd kun je dus je favoriete naambordje kiezen. Ik koos voor het formaat 30cm en zette naast onze achternaam ook de voornamen erop. Het huisnummer liet ik achterwege omdat die al los bij ons aan de muur hangt.

Het ophangen was ook zo gedaan. Tip: boor in de voegen en niet in het steen. De voegen kun je namelijk gemakkelijk weer opvullen mocht dit nodig zijn.

Ik vind het naambordje erg leuk staan. Zo weten bezoekers meten weten wie er wonen en het voelt een stuk meer eigen dan alleen maar een huisnummer aan de muur.

Om de persoonlijke touch van de voorkant van het huis ook in de achtertuin terug te laten komen, zocht ik ook nog drie stickers uit voor op onze containers. Met dezelfde achtergrond, maar dan alleen het huisnummer. Het staat superleuk aan de weg en het past mooi bij onze stijl. En het leuke is ook dat onze zoontjes onze containers nu ook meteen herkennen. Zo zie je dat je op een eenvoudige manier je eigen stijl van binnen door kunt trekken naar buiten.

Een naamplaat voordeur voor een persoonlijke entree. Heb jij al een naambordje bij de voordeur?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment