vrouw in raam nieuwbouwhuis
Leestijd: 4 minuten

Afgelopen week kregen we de sleutels van ons nieuwe huis en we zijn er erg blij mee. Het huis is vier jaar geleden gebouwd en wij zijn de tweede bewoners die hier zullen gaan wonen. Heerlijk nieuw dus en met zijn bijbehorende nieuwbouw scheuren nog in de muur. Momenteel ligt er overal nog beton, maar deze week gaan we alles opnieuw witten en er een vloer in leggen.

De gang

De gang is heerlijk licht. De deur heeft twee ramen onder elkaar, waardoor onze oudste zoon het nu al prachtig vond om naar de straat voor het huis te kijken. Het is een brede en lange gang, met een witte trap (!) dus ik ga nog even goed nadenken over hoe ik dat mooi kan gaan inrichten.

De woonkamer

De woonkamer is heerlijk ruim. Genoeg plek voor onze meubels en onze zoontjes om te kunnen spelen. Er ligt vloerverwarming en er is zelfs een witte keuken! Met beide ben ik erg blij, want nu met onze huidige bruine keuken wilde ik graag weer eens wat lichters.

Tuin

Via de achterdeur, met openslaande deuren kom je in de tuin. Waar ook al een groot terras aanwezig is. Ideaal om straks met het mooie weer te gaan genieten dus.

De slaapkamers

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Hier moet alles ook weer even goed gewit worden. Zodat we straks zelf weer wat kleur kunnen aanbrengen. In elke kamer zitten grote ramen, zodat er ook op deze verdieping veel licht is. In onze slaapkamer zit zelfs een enorme inloopkast!

Zolder aka mijn atelier

Stiekem vind ik dit wel echt de tofste ruimte. Logisch natuurlijk ook als je bedenkt dat deze 45m2 omgetoverd zal worden tot mijn werkplek. Die ik bijna volledig als schilder-, schrijf- & naai plek kan gaan inrichten!

De woonwensen die ik had, komen bijna allemaal terug in ons nieuwe huis. Wat een zegen dat we zo snel een huis mochten vinden. Nu gaan we de muren witten en de vloer laten leggen, zodat we over een paar weken kunnen gaan verhuizen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Jetandmore
    23 april 2019

    Wat een mooi huis en veel ruimte!
    Wat gaan jullie daar enorm genieten zeg
    Xx

Post a Comment