Mooie design kerststal om mee te spelen
Leestijd: 4 minuten

Een kerststal met een mooi design in huis halen is erg leuk en als je kinderen er dan ook nog mee kunnen spelen is dat natuurlijk helemaal handig! Maar met kleine kinderen in huis wil je geen breekbare kerststal hebben staan, dus ging ik op zoek naar een kerststal waarmee je ook mee kunt spelen. Zo vond ik de perfecte kerststal om mee te spelen en met een mooi design.

Spelen met de kerststal

Toen ik de kerststal tegen kwam was ik meteen enthousiast. Vorig jaar had ik zelf een kerststal gemaakt van kegelpoppetjes, waar ook veel mee gespeeld werd. Deze kerststal bestond uit Jozef, Maria en baby Jezus. Dit jaar wilde ik graag een uitgebreidere kerststal kopen, die niet te kwetsbaar was, want met twee smijtgrage zoontjes in huis leek me dat niet zo verstandig 😉

Ik kwam erachter dat je heel veel verschillende kerststallen hebt in veel soorten en maten. Uiteindelijk vond ik een kerststal die ik graag voor de jongens wilde kopen. Een kerststal die er leuk uitziet en waar gespeeld mee kan worden! Het werd deze kerststal, met een koffer als kerststal! Hoe leuk is dat?

De hele set bestaat uit wel vijftien figuurtjes! Super schattige tekeningen en van stevig hout gemaakt. Op de ene kant van de houtjes met de dieren en baby Jezus hebben de dieren hun ogen dicht en draai je ze om dan hebben ze hun ogen open. Zo leuk! Wat ik vooral erg praktisch vind, is dat je de kerststal ook gemakkelijk kunt opbergen.

De kerststal opbergen

Deze kerststal heeft naast zijn leuke design ook nog eens een handige opbergkoffer, ideaal want de kerststal die ik zelf maakte, ben ik inmiddels kwijtgeraakt tussen het andere speelgoed. De kerststal sluit door een magneet en die is sterk genoeg om de kerststal dicht te houden. Ideaal dus als de jongens met de kerststal aan de wandel willen gaan. Natuurlijk werden er inmiddels ook al auto’s in de kerststal geparkeerd, maar een beetje een moderne versie van het verhaal is alleen maar leuk natuurlijk 😉

Meer mooie kerststallen op een rij:

Wil je toch nog even verder kijken naar andere kerststallen? Ik verzamelde zes mooie kerststallen en ik heb meteen onder de afbeelding ook de links toegevoegd, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden.

1.een DIY kerststal in de vorm van een stempel om je eigen kerstkaarten te maken. Je vind hem in mijn shop voor €11,95. 2. kerststal met opbergkoffertje €17,95 3. Ikonic toys kerststal €54,95 4. Dick bruna kerststal €17,95 5. Fisher-price kerststal met lichtgevende ster €29,95 6. Mooie houten kerststal van Haba €80,95

Ga jij een kerststal in huis halen met een leuk design en waar je kinderen mee kunnen spelen?

Bewaar voor later op Pinterest:

Een design kerststal om mee te spelen

Linspiration.nl maakt gebruik van affiliatie links. Wanneer je een product koop via deze link ontvang ik daarover een kleine vergoeding. Ik link alleen naar producten die ik zelf al heb gebruikt of waarvan ik denk dat ze voor jou ook interessant zijn.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment