Ben jij op zoek naar een mooie manier om persoonlijke foto's in je interieur te stylen? Deze DIY geeft de oplossing!
DIY

DIY persoonlijke foto’s in je interieur

Je eigen interieur mag een plek zijn die je helemaal met je eigen smaak en stijl inricht. Daarom is het denk ik ook zo mooi om hier persoonlijke foto’s aan toe te voegen. Dat je huis ook echt voelt als een fijne plek voor jezelf. Lange tijd had ik moeite om op een mooie manier persoonlijke foto’s in ons huis te stylen, maar dat is nu verleden tijd want ik heb de oplossing gevonden.

Waarom nu pas

Vandaag zijn we alweer 6 jaar getrouwd! Wat een zegen dat we het zo goed hebben met elkaar en dat er zoveel liefde is. Inmiddels zijn we twee prachtige zoontjes rijker, tijd dus om eindelijk meer persoonlijke foto’s aan ons interieur toe te voegen.

Ik beken, dit was iets wat ik erg voor mezelf aan het uitschuiven was, omdat ik niet goed wist hoe ik op een mooie manier persoonlijke foto’s in ons interieur kon verwerken.

Na onze bruiloft maakten we een trouwalbum & drukten we losse foto’s af zodat ik deze losse foto’s overal en nergens in huis kon ophangen. Op een gegeven moment had ik de foto’s ingelijst, de foto’s weer opgeruimd en een grote afdruk gemaakt. Nog steeds was ik niet tevreden. Uiteindelijk hing er geen foto meer in ons huis en dat vond ik toch wel een beetje kaal.

De oplossing

Al een tijdje volg ik Souraya op Instagram. Souraya is interieurstyliste en heeft een erg mooi interieur met veel oker geel & mint. Dit scoorde bij mij natuurlijk al meteen veel credits dat begrijp je natuurlijk 😉

Souraya schrijft op Bintihomeblog, waar je veel inspiratie op interieur gebied kunt vinden. Toen ik afgelopen week deze geweldige DIY van haar tegen kwam besloot ik om deze ook te gaan maken.

Mijn resultaat

Ik ben zo blij met mijn photo wall. Een fijne combinatie van onze persoonlijke foto’s, die nu ook goed staan in ons interieur. Mooi geworden toch?

Dus mocht je ook nog op zoek zijn naar een mooie manier om jullie foto’s in het interieur te stylen, dan is deze DIY echt te gek!

ONTVANG DE GRATIS CADEAUZAKJES DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *