Photo wall persoonlijke foto's in je interieur DIY
Leestijd: 3 minuten

Je eigen interieur mag een plek zijn die je helemaal met je eigen smaak en stijl inricht. Daarom is het denk ik ook zo mooi om hier persoonlijke foto’s aan toe te voegen. Dat je huis ook echt voelt als een fijne plek voor jezelf. Lange tijd had ik moeite om op een mooie manier persoonlijke foto’s in ons huis te stylen, maar dat is nu verleden tijd want ik heb de oplossing gevonden.

Waarom nu pas

Vandaag zijn we alweer 6 jaar getrouwd! Wat een zegen dat we het zo goed hebben met elkaar en dat er zoveel liefde is. Inmiddels zijn we twee prachtige zoontjes rijker, tijd dus om eindelijk meer persoonlijke foto’s aan ons interieur toe te voegen.

Ik beken, dit was iets wat ik erg voor mezelf aan het uitschuiven was, omdat ik niet goed wist hoe ik op een mooie manier persoonlijke foto’s in ons interieur kon verwerken.

Na onze bruiloft maakten we een trouwalbum & drukten we losse foto’s af zodat ik deze losse foto’s overal en nergens in huis kon ophangen. Op een gegeven moment had ik de foto’s ingelijst, de foto’s weer opgeruimd en een grote afdruk gemaakt. Nog steeds was ik niet tevreden. Uiteindelijk hing er geen foto meer in ons huis en dat vond ik toch wel een beetje kaal.

Lees ook: De gallery wall in ons nieuwe huis.

De oplossing

Souraya volgde ik al een tijdje op Instagram en op haar blog: Bintihomeblog vond ik een super leuke DIY om mee aan de slag te gaan. Ik maakte haar DIY en hieronder zie je het resultaat.

De retroprints bestelde ik bij de fotofabriek.

Ik ben zo blij met mijn photo wall. Een fijne combinatie van onze persoonlijke foto’s, die nu ook goed staan in ons interieur. Mooi geworden toch?

Wil je de video zien van haar DIY? Bekijk hem dan hieronder:

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment