Linspiration

 / Persoonlijk  / Dit najaar ligt mijn Bijbelsdagboek in de winkel!

Een nieuw schrijf avontuur is aangebroken, dit najaar zal mijn Bijbelsdagboek in de winkels liggen! Een spannend avontuur, maar ook ontzettend leuk.

Begin december stuurde ik mijn idee voor een Bijbelsdagboek, met de eerste stukjes op naar Kokboekencenturm. Niet veel later kreeg ik bericht dat er interesse was, juist omdat ik naast het schrijven nog meer kan. De dag voor kerst sprak ik met Mirjam van der Vergt af om mijn ideeën te bespreken. Wat was het tof om meteen zo aan de slag te gaan met een toekomstig boek!

Waarom een Bijbelsdagboek schrijven?

Ik wil graag een Bijbelsdagboek schrijven, omdat God een groot God is. Een God van liefde die omkijkt naar jou en mij. We leven in een wereld, waarin we behoefte hebben aan bevestiging en liefde.

Een wereld waar het draait om individualisme en wat is er dan mooier om te weten dat God er is die met jou een persoonlijke relatie aan wil gaan. Die jou al lief had nog voordat jij bestond, jou nu liefheeft en jouw altijd lief zal hebben.

Wat gaat het dagboek bijzonder maken?

Het mooie aan mijn Bijbelsdagboek gaat zijn dat ik naast het schrijfwerk ook de vormgeving ga doen. Denk aan mooie kleurrijke illustraties op alle pagina’s in het boek en natuurlijk een kleurrijke voorkant! Benieuwd naar mijn kunst en illustraties? Neem dan een kijkje op mijn portfolio site.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van dit Bijbelsdagboek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en maak straks kans op een GRATIS exemplaar!

(Dit is een andere nieuwsbrief dan degene voor de gratis enveloppemal hieronder.)

Ik ben een veelzijdige creatieveling. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Op dit blog vind je duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken, lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Veel leesplezier!

Laat een reactie achter