familie auto Maileg muizen poppenhuis
Leestijd: 3 minuten

Inmiddels is het muizenhuis project in volle gang en in de zoektocht naar meubels die ik zelf kan maken, zocht ik ook naar een Maileg auto. Het lijkt me namelijk geweldig als de kinderen met een auto vol muizen kunnen rondrijden door de kamer. Dus dit was het uitgangspunt van mijn zoektocht.

Maileg auto

Wanneer je zoekt op een auto van Maileg dan kom je als snel uit bij een auto waar, maar één muisje past. De auto ziet er echt geweldig uit! Is niet heel groot en heeft een mooi design. Hij heeft drie wielen en wordt geleverd met een houten doosje, zijn eigen garagebox dus. Te leuk toch?! Het enige wat ik miste aan deze auto is dat er maar één muis in de auto kan en de auto best wel prijzig is. Daarom zocht ik verder naar de perfecte familieauto voor het muizenhuis. Mocht je deze auto erg leuk vinden dan kun je hem bijvoorbeeld hier shoppen.

Maileg familieauto

Uiteindelijk kwam ik bij deze auto uit. De auto kun je hier bestellen. Het is een ruime houten auto waarin vier muizen gemakkelijk kunnen zitten. Misschien kunnen er zelfs wel drie muizen op de achterbank zitten. Zie de afbeelding bovenaan het artikel.

De deuren van de auto kunnen ook mooi openstaan. De auto is super stevig, dus ideaal voor kinderen om mee te spelen! Ik ben erg blij met onze Maileg familieauto. In de toekomst wil ik de rode delen van de auto nog verven, maar voor nu ben ik er al erg blij mee! Zo hebben de muizen een mooi vervoermiddel en de kids een nieuwe grote speelauto erbij.

Nog meer inspiratie voor een voertuig

Na een rondje zoeken op internet kwam ik een heel leuk Instagramaccount tegen dat helemaal gewijd is aan Maileg muisjes. Zo zag ik hier deze te gave caravan voor de muisjes. Hoe leuk is dit?

En hieronder zie je de binnenkant. Helemaal geweldig toch!

Na wat zoeken heb ik de tram gevonden! En hoe leuk is het dat je de tram achter je aan kunt trekken. Super leuk voor kleine kinderen dus en voor de volwassenen om ermee te knutselen.

Welke voertuigen vind jij ideaal voor de Maileg muizen?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment