Leestijd: 4 minuten

Van de week kreeg ik een mooie planten box met de post. Eentje waarmee je meteen schattige babyplantjes kunt neerzetten in je huis. En het leukste was dat alles in de planten box zat om hier een succes van te maken. Ik laat je graag de inhoud van de planten box zien die ik heb gekregen en ik heb ook meteen een toffe kortingscode voor de site!

Dat ik erg geniet van planten in huis kun je misschien wel zien aan de foto’s op mijn Instagram account en op mijn blog. Dus toen ik werd benaderd door PLNTS of ik een baby plantjes wilde ontvangen kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

Mijn eerste indruk

De doos en de producten erin zijn echt helemaal in de huisstijl van PLNTS en alles was zorgvuldig verpakt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de producten of plantjes stuk aankomen bij je thuis. Dat vond ik wel een hele geruststelling, want het verzenden van planten gaat niet altijd goed.

De planten box bevat echt álles wat je nodig hebt om je babyplantjes te laten groeien. Zo zaten er bij mij drie babyplantjes in, drie aardewerken potjes met schoteltje, een potje plantvoeding, uitleg over de babyplantjes en hoe je ze kunt verzorgen. Bij de verpakking wordt rekening gehouden met het milieu. Zo zitten de babyplantjes mooi verpakt in gerecycled materiaal van pet flessen en wordt er zoveel mogelijk materiaal gerecycled.

Handig stappenplan

In de planten box vond ik ook een handige uitleg hoe je je babyPLNTS meteen op een goede manier aan je huis kunt laten wennen. Nadat ik alles had uitgepakt kon ik beginnen om mijn plantjes een nieuwe plek te geven. Deze tips vond ik trouwens erg handig en ga ik ook gebruiken als ik nieuwe plantjes in huis haal. Ik heb ze hieronder even uitgeschreven.

Stap 1: Pak alles uit, en haal de babyPLNTS voorzichtig uit de verpakking.

Stap 2: Pak een bakje en vul deze met water en zet de kleine plantjes er voor 10 minuten in. Je zult dan zien dat de aarde van de plantjes een beetje uitzet, maar dit is alleen maar goed want zo kun je ze meteen in de aarde zetten.

Stap 3: Terwijl de plantjes in water staan, vul je de drie potjes met de bijgeleverde aarde.

Stap 4: Zet de kleine plantjes in de aarde en vul de aarde bij.

Handige tip: Gebruik de doos waarin de planten box zat om de aarde in de potjes te vullen. Zo heb je meteen een handige werkplek en houd je de rest schoon.

Kortingscode

Wil je ook graag een bestelling plaatsen bij PLNTS en schattige babyplantjes in huis halen of net als ik de planten box ontvangen? Gebruik dan de code PLNTS-partytime26, dan ontvang je 15% korting op PLNTS.com.

Bewaar op Pinterest

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment