Nagellak ideeën
Leestijd: 6 minuten

Vandaag laat ik je de mooiste nagellak ideeën zien die ik de ben tegengekomen. Het is heerlijk om tijd te nemen om je nagels te doen. Een kleur te kiezen en vervolgens helemaal los te gaan met een ontwerp. Ideaal wanneer je een avondje voor jezelf hebt of met een vriendin. Kijk je mee naar de leukste nagellak ideeën?

Ik ben er dol op om Pinterest en Instagram af te speuren naar dé mooiste gelakte nagels. Er is zoveel mogelijk dat ik er soms zelfs keuzestress van krijg, haha. Maar gelukkig kan je eenvoudig elke week wisselen van je gellak met deze peel base die ik gebruik. Na de inspiratie afbeeldingen zal ik ook nog een aantal tips delen hoe je zo lang mogelijk van je nagels kunt genieten.

Bloemen

Hoewel er niet vaak bloemen in huis zijn, vind ik het ontzettend leuk staan om ze op mijn nagels te hebben. Je kunt de blaadjes aanbrengen met een kwastje, maar ook met een houtje of dottingtool. Zeker leuk voor in de lente en de zomer.

Bron 1, bron 2, bron 3

Meer nagellak inspiratie? Ga dan ook naar onderstaande artikelen:
Valentijn nagels
herfstnagels
kerstnagels

Monderne look

Geen bloemen, maar wel iets kunstigs op je nagels? Kies dan voor de moderne look. Hierbij staat centraal dat je veel vormen en kleuren gebruikt. Ik vind het altijd lijken alsof je kleine abstracte schilderijen op je nagels hebt zitten. Gaaf toch?

Bron 1, Bron 2, Bron 3

Pastel look

Houd jij niet van hele drukke nagels en ga je liever voor een rustigere look? Misschien zijn onderstaande pastel nagels wel wat voor jou. Lak ze allemaal in dezelfde kleur of lak je nagels verschillend. Toch wat meer variatie? Maak dan de French Manicure met de verschillende kleurtjes of maak pastel hartjes op je nagels. Leuk voor tijdens Pasen en de lente! Op mijn Instagram-account laat ik regelmatig in mijn stories zien welke kleur ik op mijn nagels draag!

Bron 1, Bron 2, Bron 3

Zo blijven je nagels extra mooi

Nu je al de nagellak ideeën hebt gezien, sta je vast te popelen om je nagels weer een nieuw ontwerp te geven. Daarom geef ik je graag wat tips om ervoor te zorgen dat je ook lang van je gellak kunt genieten.

  • Maak gebruik van gellak. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je lak niet goed droogt, omdat je alles laat uitharden onder een uv-lamp. Zo kun je na het aanbrengen direct je handen weer gebruiken. Ik volg de stappen hiervoor uit de startersset van Pink Gellac.
  • Zorg dat je de bovenkant van de nagels ook telkens mee lakt. Dit noem je ook wel sealen.
  • Werk je lak altijd af met een topcoat. Dit geeft de gellak extra glans, maar zorgt er ook voor dat je nagels goed beschermd zijn en tegen een stootje kunnen.
  • Gebruik dagelijks een olie voor de nagels, ook te vinden in de startersset. Hierdoor blijven je nagels sterk en verzorgd.

Ik hoop dat je veel hebt gehad aan de tips en natuurlijk de leuke nagellak ideeën. Benieuwd wat ik laatst kocht bij Pink Gellac? Je leest het in de shopblog.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment