De mooiste herfst nagels op een rij
Leestijd: 3 minuten

Herfst nagels voor een warme look! Daar kijk ik toch stiekem al een beetje naar uit. Ik ben dol namelijk dol op gellak en vind het zo leuk om zelf mijn nagels te doen. Des te leuker om rond te snuffelen op internet om heel wat inspiratie op te doen. Daarom vandaag heel wat inspiratie voor herfst nagels, want voor je het weet breekt de herfst alweer aan!

Warme tinten

O, ik houd van de herfst. Hoewel ik helemaal blij kan worden van de zomer, ben ik met de herfstkleuren helemaal happy. Warme, aarde en terra tinten doen het bij mij erg goed. Je ziet ze ook terug in ons interieur en hoe leuk is het dan om deze tinten op je herfst nagels toe te kunnen passen. Hieronder twee kleurtjes die ik echt geweldig vind van Pink Gellak, hét merk dat ik voor mijn nagels gebruik:

Rosy brown: een fijne warme tint met roze ondertoon, een van mijn favorieten.

Blissed Mauve: een licht paarse tint. Niet te licht en perfect voor de herfst als je het mij vraagt.

Herfst nagels inspiratie

Van donkere tinten als donkergroen naar fijne warme rood en oranje tinten. Doe vooral heel wat inspiratie op. Het ziet er supermooi uit!

Paddenstoelen, blaadjes en diertjes op je nagel

De leukste illustraties maak je toch wel echt op je nagel. Wel veel werk, maar het resultaat mag er wezen.

Zo blijven je nagels extra mooi

Nu je al de nagellak ideeën hebt gezien, sta je vast te popelen om je nagels weer een nieuw ontwerp te geven. Daarom geef ik je graag wat tips om ervoor te zorgen dat je ook lang van je gellak kunt genieten.

  • Maak gebruik van gellak. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je lak niet goed droogt, omdat je alles laat uitharden onder een uv-lamp. Zo kun je na het aanbrengen direct je handen weer gebruiken. Ik volg de stappen hiervoor uit de startersset van Pink Gellac.
  • Zorg dat je de bovenkant van de nagels ook telkens mee lakt. Dit noem je ook wel sealen.
  • Werk je lak altijd af met een topcoat. Dit geeft de gellak extra glans, maar zorgt er ook voor dat je nagels goed beschermd zijn en tegen een stootje kunnen.
  • Gebruik dagelijks een olie voor de nagels, ook te vinden in de startersset. Hierdoor blijven je nagels sterk en verzorgd.

Ik hoop dat je veel hebt gehad aan de tips en natuurlijk de leuke nagellak ideeën. Benieuwd wat ik laatst kocht bij Pink Gellac? Je leest het in de shopblog.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment