Linspiration

 / Boeken, series & films  / De meest romantische series op Netflix
De meest romantische series op Netflix

Op Netflix kun je veel series en films vinden, wist je dat je er heel wat fijne romantische series kunt vinden? Heerlijk na een avondje werken, druk met de kids te zijn geweest of tijdens je vakantie en het weekend.

Ik houd van romantische films en series, eigenlijk altijd al wel gedaan. Af en toe vind ik het trouwens ook erg leuk om sci-fi, superhelden films of serie en detectives te kijken. Maar toch hoop ik ook in deze genres altijd wel iets romantisch tegen te komen.

Een boek lezen of serie kijken?

Met de komst van Netflix geef ik eerlijk toe dat ik minder boeken ben gaan lezen, of komt het doordat ik na een dag met de jongens en mijn eigen bedrijf het gewoon heerlijk vind om even neer te ploffen op de bank en de tv aan te zetten. Daarom hieronder een lijstje van mijn favoriete romantische series op Netflix.

De lijst met romantische series

 1. Chesapeake shores, 4 seizoenen

  Abby de oudste dochter van een gezin van 5, is een drukke zakenvrouw met 2 dochters. Ze keert terug naar haar geboorteplek Chesapeake Shores om haar jongere zusje te helpen bij het opstarten van een herberg. Daar ontmoet ze ook weer haar jeugdliefde Trace.

 2. When calls the heart, 5 seizoenen

  Een romantische serie waarbij de rijke Elizabeth Thatcher naar een klein dorpje gaat in het westen, Hope Valley, en daar als onderwijzeres aan de slag gaat. Na niet al te lange tijd begint ze gevoelens te krijgen voor de sheriff van het dorp.

 3. Gilmore girls, 7 seizoenen

  Een single moeder uit een rijk gezin, wil haar eigen leven leiden met haar dochter. Ze praat veel en snel en weet niet de man van de koffiezaak gevoelens voor haar heeft.

 4. How I met your mother, 9 seizoenen

  Een romantische comedy serie over een vader die aan zijn kinderen verteld hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Waarin je een kijkje krijgt in de vriendengroep en hun leven meemaakt.

 5. Good witch, 4 seizoenen

  Een feelgood serie die gaat over Cassie die in Middleton woont samen met haar dochter. Daar ontmoet ze en vriendelijke arts met wie ze een relatie krijgt. Ze gebruikt geen magie, maar weet wel altijd hoe ze de mensen in haar dorp en haar B&B kan helpen.

 6. Once upon a time, 7 seizoenen

  Sprookjes figuren die in de hedendaagse tijd wakker worden in het plaatsje Storybrook. Over het dorpje heerst een vloek, waardoor ze het dorpje niet kunnen verlaten. Langzaam worden de sprookjes figuren wakker, ontstaan er romances en proberen ze het dorp te bevrijden van de vloek.

 7. Friends, 10 seizoenen

  Een comedy serie waarin je het leven volgt van een hechte vriendengroep. Waar relaties zich ontwikkelen en er veel humor langskomt.

 8. The Paradis

  Een jonge vrouw werkt in een kledingwinkel tegenover een groot warenhuis. Ze is zo goed in haar werk dat ze in het warenhuis mag werken en wordt verliefd op de (Deze serie staan inmiddels niet meer op Netflix)

Mis ik nog romantische series?

Ken jij nog romantische series die wel in dit rijtje thuishoren? Laat het dan vooral weten, dan vul ik de lijst even aan!

Pin voor later:

Ik ben een veelzijdige creatieveling. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Op dit blog vind je duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken, lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Veel leesplezier!

Laat een reactie achter