De meest romantische series op Netflix
Leestijd: 4 minuten

Op Netflix kun je veel series en films vinden, wist je dat je er heel wat fijne romantische series kunt vinden voor vrouwen? Heerlijk na een avondje werken, druk met de kids te zijn geweest of tijdens je vakantie en het weekend.

Met de komst van Netflix geef ik eerlijk toe dat ik minder boeken ben gaan lezen, of komt het doordat ik na een dag met de jongens en mijn eigen bedrijf het gewoon heerlijk vind om even neer te ploffen op de bank en de tv aan te zetten. Daarom hieronder een lijstje van mijn favoriete romantische series op Netflix.

1. Chesapake shores, 4 seizoenen

Abby de oudste dochter van een gezin van 5, is een drukke zakenvrouw met 2 dochters. Ze keert terug naar haar geboorteplek Chesapeake Shores om haar jongere zusje te helpen bij het opstarten van een herberg. Daar ontmoet ze ook weer haar jeugdliefde Trace. Je kunt de serie van 4 seizoenen hier bekijken.

2. When calls the heart, 5 seizoenen

De meest romantische series op Netflix

Een romantische kostuum serie waarbij de rijke Elizabeth Thatcher naar een klein dorpje gaat in het westen, Hope Valley, en daar als onderwijzeres aan de slag gaat. Na niet al te lange tijd begint ze gevoelens te krijgen voor de sheriff van het dorp. Deze serie doet me altijd een beetje aan dr. Quinn denken. Je kunt de serie van 5 seizoenen hier bekijken.

3. Gilmore girls, 7 seizoenen

Een al wat oudere serie, maar erg leuk om te bingewatchen! Het verhaal gaat over een single moeder uit een rijk gezin. Ze wil met haar dochter graag haar eigen leven leiden. Ze praat veel en snel en weet niet de man van de koffiezaak gevoelens voor haar heeft.

4. How I met your mother, 9 seizoenen

Deze serie heeft wel wat weg van de sfeer in Friends, maar dan iets later gefilmd. Het is een romantische comedy serie over een vader die aan zijn kinderen verteld hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Waarin je een kijkje krijgt in de vriendengroep en hun leven meemaakt. Je kunt de serie hier bekijken.

5. Good witch, 5 seizoenen

De meest romantische series op Netflix

Een feelgood serie die gaat over Cassie die in Middleton woont samen met haar dochter. Daar ontmoet ze en vriendelijke arts met wie ze een relatie krijgt. Ze gebruikt geen magie, maar weet wel altijd hoe ze de mensen in haar dorp en haar B&B kan helpen. Je kijkt de serie hier.

6. Once upon a time, 7 seizoenen

Een serie waarin de sprookjesfiguren tot leven komen en je je even kunt wanen in andere werelden. Sprookjes figuren die in de hedendaagse tijd wakker worden in het plaatsje Storybrook. Over het dorpje heerst een vloek, waardoor ze het dorpje niet kunnen verlaten. Langzaam worden de sprookjes figuren wakker, ontstaan er romances en proberen ze het dorp te bevrijden van de vloek. Je kunt de serie hier bekijken.

7. Virgin River

Mel vlucht naar een klein plaatsje Virgin River waar ze als assistent gaat werken voor de lokale dokter die ze moet gaan opvolgen. De oude dokter is het er niet mee eens en wanneer ze de eigenaar van de bar leert kennen begint ze gevoelens voor hem te ontwikkelen. Lees hier meer over de serie.

8. Friends, 10 seizoenen

Een super bekende serie inmiddels, maar je bent nooit te laat om deze serie te gaan kijken. Het is een comedy serie waarin je het leven volgt van een hechte vriendengroep. Waar relaties zich ontwikkelen en er veel humor langskomt. Je bekijkt de serie hier.

Mis ik nog romantische series?

Ken jij nog romantische series die wel in dit rijtje thuishoren? Laat het dan vooral weten, dan vul ik de lijst even aan!

Pin voor later:

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment