Invulboeken
Leestijd: 3 minuten

De tijd lijkt soms zo ontzettend snel te gaan, daarom is het extra leuk om de herinneringen aan deze tijd vast te leggen in de leukste invulboeken. Grappige uitspraken noteren en foto’s maken van de belangrijke momenten en mijlpalen. De verschillende invulboeken vanaf de zwangerschap tot de basisschooltijd zijn de ideale manier om alles te kunnen bundelen! Dit zorgt voor een super leuke herinnering voor later en het is extra leuk om het later met je kind weer door te bladeren.

Zwangerschap & Kraamtijd

Tijdens de zwangerschap is er niets leukers dan je mooie echo en buik foto’s vast te leggen. Te dromen over je kindje en alles vast te kunnen leggen van deze tijd. Met het negen maanden invulboek kun je vragen beantwoorden en alles kwijt wat je maar wilt! Want voordat je het weet is de kraamtijd aangebroken en kun je je niet meer voorstellen dat je kindje in je buik gepast heeft. Ook tijdens de kraamtijd is het natuurlijk erg leuk als het kraambezoek een lieve boodschap kan achterlaten voor jullie kleine wonder. Gebruik daarvoor het kraambezoekboek. Er is zelfs ruimte om de verloskundige en de kraamhulp een pagina in te laten vullen en natuurlijk is er voldoende ruimte voor foto’s van het kraambezoek! Nog een leuke tip zijn deze vijf series om te kijken voor moeders op Netflix.

Baby’s eerste jaar

Het eerste jaar van je baby is super bijzonder. Met voedingen in de nacht, het eerste lachje, de eerste bewegingen en ga zo maar door. Samen herinneringen maken en genieten van je mooie zoon of dochter. In het baby’s eerste jaar invulboek beantwoord je de eerste vier weken en daarna elke maand verschillende vragen. Super leuk om later terug te lezen. Ook kun je elke maand een nieuwe foto inplakken, zodat je kunt zien hoe je kindje groeit. Achter in het boekje vind je maar liefst 13 mijlpaalkaarten waarbij je een foto kunt plakken en de datum kunt noteren!

Opgroeien van 1 tot 4 jaar

Na de babytijd breekt er weer een nieuwe fase aan. Je kleine baby is opeens een ontdekkende dreumes geworden, die gerust het hele huis doorgaat. Kruipend en misschien al wel met de eerste stapjes. Als peuter komen de eerste echte kletspraatjes en is het af en toe ook wel even werken in de ‘ik zeg nee, en ik ben twee fase.’ Elk jaar leg je in het opgroeiboek de ontwikkelingen vast door het beantwoorden van de verschillende vragen. Er is ruimte voor een jaarlijkse foto, een voet en hand afdruk, een wens van jou voor je kind en achterin het boek vind je nog eens een aantal mijlpaalkaarten.

Tijd voor de basisschool

En dan is het ineens tijd om je zoon of dochter naar de basisschool te brengen om ze een aantal dagen te laten wennen! De eerste indrukken, schoolfoto’s, klassenfoto’s en knutselwerken passen mooi in het schoolfotoboek. Hierin heb je voor elk schooljaar de ruimte om alles in te kunnen vullen. Leuk om zelf te beginnen en misschien in hogere groepen door je eigen kind in te laten vullen!

Je kunt alle invulboeken bestellen in de shop of bij FSHappiness.nl.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment