Leestijd: 3 minuten

Misschien is het juist wel door deze thuis werktijd in Corona dat ik me begon te storen aan mijn 5 jaar oude laptop hoes, waarvan de rits niet meer werkte. Voor dit blog en het verwerken van bestellingen ben ik regelmatig achter mijn laptop te vinden. Ik heb de voorkeur voor een laptop hoes die ik er tijdens het werken omheen kan laten zitten, maar nu de rits het eigenlijk al meer dan een jaar begeven heeft werd het toch wel tijd voor een nieuwe hoes.

Toch wilde ik er dit keer geen vermogen aan uitgeven, zoals ik de eerste keer had gedaan. Mijn laptop was destijds net nieuw, dus kocht ik ook een dure hoes. Inmiddels zijn beide alweer vijf jaar oud en is het tijd voor een betaalbare oplossing! Bij de webshop hoesjesdirect.nl vond ik een ruime keuze aan hoezen voor mijn laptop. Ideaal trouwens ook want ik kon gemakkelijk het model kiezen voor mijn Macbook pro en kreeg zo alle hoezen te zien waar ik uit kon kiezen.

Give me some Gold

Hoewel ik de aluminium behuizing nog steeds niet verkeerd vind van mijn laptop, heeft hij inmiddels toch wel een aantal deukjes opgelopen. Vooral op de hoeken en de zijkanten, dit wilde ik graag achter een hoes kunnen verstoppen. Inmiddels begint mijn voorkeur voor goud steeds meer terug te komen, eerder schreef ik al over de gouden sieraden die ik koos in plaats van zilver. Toen ik alle hoezen bekeek in de webshop kon ik het niet laten om me ook nu weer over te geven aan een beetje golden glam in huis!

De gouden MacBook pro cover die ik kocht is ook nog eens hard case. Dat leek me wel zo handig, zeker nu ik steeds vaker beneden zit in plaats van op mijn thuiswerkplek. De jongens spelen gerust om me heen met auto’s en andere harde voorwerpen, die af en toe ook mijn richting op komen. Dus was het voor mij erg belangrijk dat de hoes een beetje tegen een stootje zou kunnen.

De hoes past perfect om mijn laptop heen en staat ook nog eens erg mooi. De prijs bevalt me ook erg goed en zo voelt mijn oude laptop toch ook weer een beetje als nieuw! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een mooie hoes voor je telefoon, laptop of andere handige accessoires? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Hoesjesdirect!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment