Leestijd: 5 minuten

Wanneer je zwanger bent kun je in verschillende winkels een gratis zwangerschapsdoos ophalen met allemaal leuke items! In dit artikel laat ik je graag de vijf gratis dozen zien die je kunt ophalen tijdens je zwangerschap. Ook laat ik je graag de inhoud zien van de dozen, want het is natuurlijk nog leuker, als je weet wat je krijgt!

Tijdens mijn vorige twee zwangerschappen woonden we nog niet in Nederland, dus toen ik een positieve test in handen had, kon ik niet wachten om op zoek te gaan naar de leukste gratis zwangerschapsdozen! De kosten voor een kindje kunnen namelijk best wel oplopen. Dus toen ik na wat zoekwerk melde ik me aan voor verschillende dozen en ik ben er blij verrast door. Ik laat je graag zien wat er allemaal in de dozen zit!

Gratis mamatas

Wanneer je je aanmeldt via de website van de Kruidvat, kun je gratis de mamatas ophalen. Er zit een pak luiers is, billendoekjes en een fles sop voor je kleintje. En het leukste vind ik eigenlijk nog wel dat de mamatas een mooie print heeft en lekker groot is. Hier gaat de tas dus nu overal mee naar toe 😉

Ouders van nu zwangerbox

Via Ouders van nu kun je een zwangerbox en een babybox aanvragen. De zwangerbox mag je tijdens je zwangerschap ophalen bij de Blokker en de babybox kun je ophalen na de geboorte van je kleintje. Ik haalde voor nu de zwangerbox op en er zaten heel wat leuke spulletjes in! Zoals een paar sokjes, een speentje, een paar billendoekjes, twee blikjes alcoholvrij bier (leuk om samen met manlief te delen) en maar liefst drie tijdschriften. Een van de tijdschriften is speciaal voor de zwangerbox, hierdoor wist ik zeker dat ik hem nog niet dubbel had! Je vraagt de boxen hier aan.

Vind je het leuk om alvast meer voor je kleintje te shoppen? Neem dan een kijkje bij de babycollectie van FSHappiness. De kleding wordt handgemaakt van 100% biologisch katoen.

Hero baby welkomsbox

Bij Hero kun je sparen voor leuke kortingen en als je aanmeld voor de welkomsbox ontvang je gratis een grote spuugdoek. Wil je even lekker ontspannen tijdens de zwangerschap? Bekijk dan deze leuke series voor en over moeders op Netflix.

Gratis rompertje

Een klein baby’tje kan niet genoeg rompertjes hebben. Uit ervaring weet ik dat je soms heel wat rompertjes op een dag gebruikt, zeker in het begin! Van spuitluiers, spuug of plas of soms je eigen eten/drinken dat je morst (oeps!) Dus toen ik zag dat ik een gratis rompertje kon ophalen bij de Zeeman, leek me dit een zeer welkom cadeau!

De blije doos

Een andere gratis doos die je kunt ophalen is de blije doos. De naam verraad de inhoud al een beetje, want je wordt echt blij van deze doos! Er zitten heel wat meer gratis producten in dan in de Ouders van nu zwangerbox. In de blije doos vind je: een paar sokjes, twee speentjes, sudocreme, billendoekjes..

Een goed gevulde box dus. De blije doos haal je op bij de Prenatal en pas op dat je niet meteen de hele winkel leeg koopt, want ze hebben erg leuke items in de winkel hangen!

BabyDump Cadeaupakket

Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet dat je bij de BabyDump ook een gratis cadeaupakket kon ophalen, maar tijdens mijn zoektocht kwam ik bij deze doos tegen. Ik heb hem nog niet opgehaald, maar zodra ik hem heb zal ik de inhoud delen!

Let er wel op dat je de dozen/producten gratis kunt ophalen, maar dat je daarvoor wel je gegevens moet invullen op de websites. Zo kunnen ze je op de hoogte houden van acties in de hoop dat je bij deze bedrijven natuurlijk wat gaat kopen. Mocht je dit nou niet zo prettig vinden, lees dan even goed de voorwaarden door bij de websites waar je je gegevens ingevuld.

Bewaar op Pinterest

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Saskia
    12 september 2020

    Ja ze zijn zeker tof. Tijdens mijn zwangerschap ook veel aangevraagd 🙂

Post a Comment