Linspiration

 / Persoonlijk  / De eerste foto’s van de woonkamer
Scandinavische woonkamer met oker gele bank

De meeste dozen zijn inmiddels uitgepakt. In de mijn atelier moet nog een hoop gebeuren, maar de woonkamer is al redelijk ingericht. Tijd voor een binnenkijker dus!

Waar ik me elke dag nog steeds over verbaas, is het vele licht dat in dit huis naar binnen valt. Zelfs rond half tien is het hier nog licht in huis. Het is natuurlijk zomer en dat is maar goed ook, want we moeten nog een aantal lampen uitzoeken voor ons huis.

Kleurenpalet in huis

Langzaam ontstaat er steeds meer een kleurpalet voor onze woonkamer: okergeel, mint, roest en groen. Ik word vrolijk van de kleuren en zeker tegen een witte basis steken ze goed af.

De hangstoel hebben we nu al een aantal jaar, maar nu hij hier zo fijn naast het raam staat werk ik er graag en hij zit heerlijk.

Toen we net verhuisd waren, kon ik het niet laten om meteen deze gave wandklok van kloq te bestellen in mint kleur.

De paarse Isala kast is van Ikea die ik op marktplaats kocht en die eerst in mijn atelier stond in België. Het speelhoekje is nog niet helemaal af, maar de jongens kunnen in ieder geval al heerlijk spelen!

Aankomende week geef ik je een kijkje in de gang, die we twee DIY projecten maakten!

Benieuwd hoe ons huis er uitzag toen we er gingen klussen? Je leest & ziet het hier.

Pin voor later:

Interieur met okergeel en planten

Ik ben een veelzijdige creatieveling. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Op dit blog vind je duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken, lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Veel leesplezier!

Laat een reactie achter