Beste kerstfilms Netflix 2021
Leestijd: 4 minuten

De beste romantische kerstfilms op Netflix voor 2021! Het is weer bijna kerst en er staan alweer heel wat heerlijke romantische films op Netflix klaar! Ik heb er inmiddels ook alweer heel wat bekeken en hieronder vertel ik je kort over de leukste en romantische kerstfilms.

Single all the way

Dit is toch wel de film die mij tot nu toe het meest verraste. Het verhaal gaat over Peter, hij is homo en een plantenliefhebber die samen met een vriend Nick woont. Ze zijn al meer dan negen jaar bevriend, maar hebben geen romantische relatie. Wanneer Peter erachter komt dat zijn huidige vriend een vrouw en kinderen blijkt te hebben, eindigt hij de relatie. Toch verwacht zijn familie die aan de andere kant van Amerika woont dat hij met een vriend hun kant op komt voor de kerst. Hij vraagt zijn huisgenoot om zijn vriend te spelen, maar dit vindt hij geen goed idee. Toch besluit hij met peter mee te gaan naar zijn familie die hij toch al kent. Zijn familie heeft een blinde date geregeld met een aantrekkelijke sportdocent. Ik ga je de rest niet vertellen, anders zou ik het verhaal gaan verklappen. Het is in ieder geval een erg leuke film en goed geacteerd ook. Sowieso ben ik fan van de acteur Michael Urie die ook in Ugly Betty speelde. Bekijk hier de film.

A Castle for Christmas

Een heerlijke romantische film, met al wat oudere acteurs. Het verhaal gaat over een bekende schrijfster, Sophie, die gescheiden is. Om te ontspannen aan de negatieve media rondom haar nieuwste boek een vakantie boekt naar Ierland om een kasteel te bezoeken. Wanneer ze het kasteel bezoekt maakt ze kennis met een arrogante eigenaar Myles. Hij moet eigenlijk het kasteel verkopen, omdat hij zelf niet meer de middelen heeft om het kasteel te onderhouden. Maar omdat hij er geen afstand van kan doen maakt hij een overeenkomst, dat ze samen drie maanden in het kasteel moeten leven. Hierdoor leert Sophie het kasteel kennen en probeert Myles haar het leven zuur te maken, zodat ze vertrekt en hij toch kan blijven wonen in het kasteel. Natuurlijk slaat de vonk over… Een heerlijk romantisch verhaal dus voor een avondje op de bank. Bekijk de film hier.

Beste kerstfilms Netflix 2021

The princess Switch 3: Romancing the stars

Dit is alweer de derde film in de reeks van The princess Switch. Ken je de andere twee films nog niet, ga die dan eerst kijken voordat je de beschrijving van deze filmleest. In deze film gaat de nicht van de koningin, alle vrouwelijke hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa Hudgens, een ster terugstelen voor de koningin. Net zoals in de vorige films switchen de hoofdpersonen van rol. De koning kruipt in de rol van de dief, de vriendin van de koningin kruipt ook in de rol van de dief. Het is een beetje lastig om uit te leggen, maar uiteindelijk draait het in deze film on de romantische verhaallijn tussen de dief en een oude geliefde. En natuurlijk loopt ook deze film goed af. Je kunt de derde film hier bekijken.

Dit rijtje vind ik toch wel de beste kerstfilms op Netflix dit jaar. Heb jij nog leuke suggesties? Laat dat dan zeker in de reacties weten. Benieuwd naar nog meer romantische kerstfilms op Netflix? Bekijk dan de lijst met romantische kerstfilms films hier.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog! Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Culemborg. Ik houd van interieur, DIY, series kijken, lezen, planten, fotograferen en schilderen. In de shop vind je de leukste invulboeken!

Post a Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS je eigen cadeauzakjes
This is default text for notification bar