5 boeken voor plantenliefhebbers
Leestijd: 3 minuten

Kun jij jezelf rekenen tot de groep plantenliefhebbers en houd je van boeken? Dan zijn deze 5 boeken die ik hieronder noem echt wat voor jou. Van planten stekken tot honderden foto’s van andere plantenliefhebbers over de hele wereld. Stuk voor stuk boeken die mogen pronken op de koffietafel, leuk zijn om te krijgen én te geven. Lees je mee?

Urban Jungle

Dit is het eerste boek dat ik in handen kreeg als echte plantenliefhebber. Een boek die zeker niet mag ontbreken in je boekenkast! Boordevol verzorgingstips voor je kamerplanten. En misschien is het leukste nog wel dat je bij andere achter de voordeur mag kijken. Let wel op: het zorgt er wel voor dat je wish list voor nieuwe planten aanzienlijk langer begint te worden 😉

Plant Tribe

Dit is de opvolger van het boek Urban Jungle die ik hierboven noemde. Een prachtig boek met heel veel mooie foto’s, tips en kijkjes achter de voordeur bij planten liefhebbers over de hele wereld. Over dit boek schreef ik eerder al een uitgebreide review.

Stek je plant

Een handig boek om op terug te vallen wanneer je het stekken van planten onder de knie wilt krijgen. Het boek heeft mooie foto’s en duidelijke stap-voor-stap uitleg. Zodat je zelf lekker aan de slag kunt gaan en je leert meteen een hoop nieuws over je planten!

Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan

Ik moest zo lachen om de titel van dit boek! Zelf heb ik het boek nog niet gelezen, maar aan de titel te zien is het boek die we allemaal wel kunnen gebruiken. Want wie heet er nog nooit een plant laten verzuipen, verbranden of met een ziekte de kliko in gegooid. Dus mag dit handboek niet ontbreken op je must read lijst!

Plantastic

Groene vingers kweken doe je met dit handige boek. Naast de stek tips leer je ook meteen je kamerplanten mooi te stylen in huis. Super leerzaam en leuk om mee aan de slag te gaan!

Heb jij nog andere boeken die zeker in het rijtje thuishoren? Laat het dan hieronder weten.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog! Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Culemborg. Ik houd van interieur, DIY, series kijken, lezen, planten, fotograferen en schilderen. In de shop vind je de leukste invulboeken!

Post a Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS je eigen cadeauzakjes
This is default text for notification bar