Christelijke kerstkaart
Leestijd: 4 minuten

De nieuwe Christelijke kerstkaarten staan nu online in mijn collectie bij Kaartje2go. Het is elk jaar weer even spannend of het me gaat lukken om weer nieuwe kaarten te ontwerpen, maar ook dit jaar is het weer gelukt. Inmiddels heb ik alweer 18 kerstkaarten kaarten in de collectie staan, wauw!

Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik mag illustreren en dat er zoveel mensen zijn die mijn kerstkaarten kopen en versturen. Toch bijzonder als je daar zo aan bij mag dragen! De leukste kerstkaart van dit jaar vind ik misschien nog wel de kerststal in de glazen bol, zoals je bovenaan dit artikel kunt zien. Juist omdat je twee dingen samenvoegt: het vieren van de geboorte van jezus en het versieren van je huis. Eerder schreef ik al over de tijd van Advent en het vooruitkijken naar het feest van het licht: Kerst. En hoe mooi is het dan om Christelijke kerstkaarten te versturen naar vrienden en familie om een klein beetje licht in de donkere dagen te verspreiden?

Christelijke kerstkaarten

Kaarten ontwerpen

Het is alweer even geleden dat ik mijn eerste illustraties opstuurde naar Kaartje2go en inmiddels voeg ik maandelijks weer een aantal nieuwe kaarten toe. En met nieuwe kerstkaarten illustreren is het altijd weer even een uitdaging. Want wat voor nieuws kun je toevoegen? Hoe kun je het kerstverhaal dit keer opnieuw weergeven? Misschien wel in een andere stijl of net in een andere samenstelling bijvoorbeeld. Meestal teken ik de kaarten op mijn iPad en zet ik alles op de juiste plek op mijn MacBook. Daarna kan ik alles uploaden en voeg ik de teksten bij, zodat je een beeld krijgt van hoe de kaart eruit komt te zien. En dan is het afwachten geblazen of de kaarten worden gekocht natuurlijk! Altijd spannend, maar ook erg leuk om te zien wat er in de smaak valt.

Over de Christelijke kerstkaarten

In de collectie vind je verschillende stijlen en composities. Zo heb ik gekozen voor een aantal kaarten die meer in waterverf stijl geschilderd zijn, terwijl andere kaarten juist heel strak en modern zijn geïllustreerd. Maar één van de nieuwe kaarten is juist weer heel gedetailleerd gemaakt, waarbij Jozef, Maria en Jezus ook gezichten hebben en de kaarten een stuk minder strak zijn. Ik vind het leuk om de verschillende stijlen te laten zien en daarmee ook jou meer keuze te geven om te kiezen. Klink hier om alle kaarten te bekijken die ik heb ontworpen. En als je een kaartje hebt gekocht, laat het dan zeker hieronder weten, dat vind ik ontzettend leuk 🙂

En zoek je ook meteen een fijn cadeau voor jezelf of een ander? Misschien is dan mijn Bijbels dagboek dat ik schreef wel een goed idee. Een dagboek zonder datum om elke week tijd te nemen voor God.

Kun je geen genoeg krijgen van kerst? Dan raad ik je deze kerstfilms zeker aan om te kijken, want ze zijn heerlijk romantisch. Via deze weg wil ik je alvast hele fijne kerstdagen en een gezegend 2023 wensen!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment