bullet journal ideeën maart
Leestijd: 3 minuten

Het gaat mij inmiddels steeds beter af om gewoon heerlijk te tekenen en ideeën te krijgen voor mijn bullet journal agenda, zonder steeds te denken dat het perfect moet zijn. Ik denk dat deze maand maart weer lekker veel afwisseling heeft gekregen! Kijk je mee?

Ik vind het altijd erg leuk om elke week compleet anders in te richten in mijn bullet journal agenda. Hierdoor heb ik elke week weer een nieuwe layout. Het enige onhandige is misschien wel dat ik niet altijd ideeën heb om mijn bullet journal in te richten. Gelukkig kan ik altijd genoeg inspiratie vinden op Pinterest en daar maakte ik een bord vol inspiratie!

De vier weken

Deze maand begon ik met huisjes af te tekenen, want ik dacht misschien is het wel leuk om meer in een afbeelding te mijn taken te kunnen schijven, maar ondanks het voornemen begon ik in de weken erna toch weer bloemen er planten te tekenen. Zie hieronder het overzicht van elke week.

Wissel af met stijl

Ik vind het super om gebruik te maken van mijn verschillende stiften. Zwarte fineliners en gekleurde stiften die niet doordrukken. Ik moet binnenkort misschien, maar weer eens nieuwe stiften kopen, want nu hebben de weken elke keer dezelfde kleuren 😉 Het fijne aan deze materialen is dat ze niet doordrukken, maar net wel even wat sfeer aan de pagina’s geven dan alleen maar dezelfde layout.

Ben je op zoek naar nog meer bullet journal ideeën? Neem dan zeker een kijkje bij onderstaande blogposts!

Welke materialen gebruik je voor in je bullet journal agenda?

Bullet journal februari 2020
Bullet journal september 2019
Bullet journal oktober 2019

Bewaar op Pinterst:

Ideeën bullet journal maart

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment