Bullet journal met dieren thema
Leestijd: 4 minuten

Yes het is gelukt, er staat weer een nieuwe maand uit mijn bullet journal online. Een maand vol dieren in mijn bullet journal agenda. Het was weer heel leuk en ontspannend om ermee bezig te zijn. Ik ben benieuwd wat jij van deze maand vindt. Kijk je mee? En teken gerust de afbeeldingen na in jouw bullet journal!

De vijf weken

Deze maand begon ik met een dieren thema voor mijn bullet journal. Tot nu toe was het me nog niet goed gelukt om alle weken in één bepaald thema te werken, maar het is eindelijk gelukt. En ik vind het een vrolijke dieren bende geworden. Ik heb nu al zin om de maand april in te gaan vullen! 🙂

Als eerste begon ik met een overzicht spread om de maand april te introduceren.

Bullet journal met dieren thema

Na deze spread kan de beesten boel echt van start gaan! Af en toe vroeg ik aan mijn zoontje welk dier ik moest gaan tekenen en af en toe hielp hij me met inkleuren.

Bullet journal met dieren thema
Bullet journal met dieren thema
Bullet journal met dieren thema
Bullet journal met dieren thema
Bullet journal met dieren thema

Extra spreads

Inmiddels kom ik er regelmatig vaak achter dat ik alleen aan een week overzicht niet genoeg heb. Meestal komen er allemaal ideeën op die ik dan toch graag wil kunnen opschrijven. Daarom maakte ik deze maand tussen de tweede en derde week 4 pagina’s aan extra ruimte, zodat er genoeg plek is om ideeën op te kunnen gaan schrijven.

Brain dump pagina bullet journal
Brain dump pagina bullet journal

Ik vind de spreads van deze maand super geslaagd en kan niet wachten om deze maand weer te vullen! En meteen een vraag aan jou: Welk thema zou je de volgende keer leuk vinden om te zien?

Kijk voor nog meer bullet journal inspiratie bij onderstaande posts!

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan op mijn Pinterest bord, daar vind je heel veel inspiratie!

Bewaar op Pinterest:

Bullet journal met dieren thema

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment