Bridgerton seizoen 3
Leestijd: 4 minuten

Op 16 mei verschijnt het langverwachte derde seizoen van Bridgerton op Netflix. Het heeft ruim twee jaar geduurd voordat we weer naar het nieuwe seizoen kunnen gaan kijken. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik weet nog goed dat we het tweede seizoen eindelijk konden kijken en daar heb ik echt van genoten. In dit artikel vertel ik je waar seizoen 3 over gaat, kun je de trailer bekijken en staat er nog een kleine sneak peak voor je klaar. Lees je mee?

Waar gaat seizoen 3 over?

Na het tweede seizoen waarin Anthony Bridgerton verliefd wordt op Kate Sharma die echt onder mijn huid zijn gekropen. De liefde voor elkaar spatte van het scherm af en mijn verwachtingen zijn dan ook hoog voor het nieuwe seizoen. In de zomervakantie van 2022 las ik het vierde boek van Julia Quinn. Dat is misschien wat verwarrend, maar de makers van de Netflix-serie hebben er bewust voor gekozen om eerst het verhaal van Penolope en Collin te vertellen (ook wel Pollin genoemd op Instagram door de echte fans).

De serie gaat over Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan) die al jaren gevoelens heeft voor de broer van haar beste vriendin (Collins). Maar of hij haar ziet staan? Hij is een reiziger en heeft het veel te druk met de wereld te ontdekken. Daarom gaat Penelope aan de slag om een man te vinden, zodat ze uit huis kan en haar eigen leven op kan bouwen en haar dubbele identiteit als Lady Whistledown geheim kan houden. Maar dan komt Colin (gespeeld door Luke Newton) terug van zijn reis en wil graag vrienden zijn met Penelope. Hij biedt aan om haar te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte kandidaat, of blijkt hij zelf gevoelens voor haar te ontwikkelen die vriendschap overstijgen?

Bekijk de trailer

Dit klinkt toch allemaal heerlijk? Het jammere is wel weer dat het seizoen in twee delen zal verschijnen. De eerste vier afleveringen staan vanaf 16 mei 2024 op Netflix en de volgende vier komen online op 13 juni 2024. Als je alles elkaar wilt bingen zul je moeten wachten tot 13 juni, maar dat duurt voor mij te lang 😉 Gelukkig kunnen we nu alvast de trailer bekijken.

Oude en nieuwe gezichten

Alleen de kleurrijke kostuums, de vele blikken die worden uitgewisseld en de gevoelens die niet worden uitgesproken. Dat is echt heerlijk romantisch en zelfs in de trailer voel je de spanning al tussen Penelope en Collin! Is het je ook opgevallen dat Anthony en Kate weer op het scherm te zien zijn? Dat vind ik toch weer erg leuk. Ook zal er een nieuw gezicht te zien zijn. Het jongste lid van de familie, Francesca Bridgerton, zal namelijk haar opwachting maken en niemand minder dan Hannah Dodd. Ik ben heel benieuwd hoe ze de rol zal spelen. Wil je nog een voorproefje zien? Kijk dan hieronder!

Hier kun je nog wat mooie foto’s uit de serie bekijken. Ik plan in ieder geval de avond van 16 mei helemaal vrij om de eerste afleveringen te kijken op Netflix!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment