Leestijd: 5 minuten

Een Bijbels dagboek vinden is soms een hele klus. Er komen immers zoveel verschillende dagboeken in de boekwinkels. Bedacht, geliefd, gewild van Lindi Melse is een dagboek voor vrouwen die graag meer tijd met God willen doorbrengen door zichzelf uit te dagen om actief aan de slag te gaan met God. Door middel van korte overdenkingen, prikkelende vragen, uitdagende opdrachten en genoeg schrijfruimte.

In dit dagboek staan de drie thema’s: Bedacht, geliefd en gewild centraal. Via dit boek lees je dat God de Schepper, jou bedacht heeft vanaf het begin, je geliefd heeft als Vader en je gewild heeft als Vriend. Dit boek benadrukt dat God altijd al van je heeft gehouden (bedacht) en dat ook altijd zal blijven doen (gewild). Het is een dagboek om je als vrouw te bemoedigen en je te laten herinneren aan Gods onvoorwaardelijke liefde voor jou.

Het Bijbels dagboek past in deze tijd

Het dagboek is geschreven voor de drukke vrouw. Als jonge vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin, collega heb je een volle agenda en is het lastig om zelf tijd te maken voor God. Alleen te zijn met God door stille tijd te nemen en er een Bijbels dagboek bij te pakken. Bedacht, geliefd, gewild speelt daarop in door de kort geschreven overdenkingen die je gemakkelijk tussen de bedrijven door kunt lezen.

Daarnaast is het onderwerp waar dit boek omdraait iets wat ons zeker misschien als vrouw wel bezig houdt. De onzekerheid of je wel goed genoeg bent. Dit boek laat je zien dat je die bevestiging mag vinden bij God en dat je niet mooier, slanker of beter hoeft te presteren. God heeft je bedacht, geliefd en gewild! Dit Bijbels dagboek zet je weer even met beide benen op de grond en laat je nadenken over Zijn liefde voor jou.

Thema’s in het boek

Het boek is opgedeeld in de drie thema’s namelijk: bedacht, geliefd en gewild. Aan het begin van elk thema vind je een gedicht over een van de woorden waarna er 16 to 17 overdenkingen volgen. De gedichten zijn mooi vormgegeven en ademen Gods liefde voor jou. Bedacht, geliefd, gewild is het Bijbels dagboek om in deze tijd zelf actief met God bezig te zijn.

Wil je graag meer verdieping, dan alleen de korte overdenkingen? Lees dan het stuk uit de Bijbel, beantwoord vijf vragen per week en voer de opdracht uit.

Wat het boek bijzonder maakt

Wat Bedacht, geliefd, gewild anders maakt dan andere Bijbels dagboeken is dat het erg veelzijdig is. Er zijn overdenkingen, opdrachten, gebeden, ruimtes voor je eigen aantekeningen, prikkelende vragen en schrijfruimte om die vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft het boek maar liefst 12(!) verschillende kleurschema’s van bloemen die door het gehele boek lopen. De illustraties zijn rustig en mooi vormgegeven, waardoor het een prachtig hardcover exemplaar is om zelf meer met God bezig te zijn en of om cadeau te geven.

  • 52 overdenkingen: Het boek bestaat uit 52 korte overdenkingen zonder datum, zodat je het boek op elk gewenst moment kunt gaan gebruiken.
  • Kleurrijke illustraties: Elke week is het boek voorzien van nieuwe illustraties is verschillende kleuren. In totaal vind je twaalf verschillende kleurschema’s in het boek!
  • Dank & gebeds- punten noteren: Elke week is een speciaal kader waar je jouw dank en gebeds- punten kunt noteren
  • Schrijfruimte: Genoeg ruimte per week om je gedachtes en vragen te noteren. Ook geschikt om te tekenen.
  • Verdiepingsvragen: Elke week zijn er vijf verdiepingsvragen waarbij je je antwoorden kunt noteren.
  • Opdracht: Elke week is er een opdracht die te maken heeft met het onderwerp van die week.

Waar het boek te koop is

Bedacht, geliefd, gewild kun je in mijn shop bestellen als gesigneerd exemplaar! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment