Leestijd: 3 minuten

Terwijl de zon buiten heerlijk schijnt, de verhuisdozen steeds verder uitgepakt raken, was ik de afgelopen weken ook hard bezig om de tekst voor mijn boek af te schrijven. En het is gelukt! Alle 52 stukken zijn af en ingestuurd! Dat was natuurlijk even een juich moment waard.

Graag vertel ik je meer over mijn boek, die begin november in de winkel te koop zal zijn!

De titel van het boek

Ook kan ik je meteen de titel van het Bijbels dagboek delen. Die is namelijk: Bedacht, geliefd, gewild. Een titel die duidelijk weergeeft waar mijn boek om gaat. Namelijk dat je bedacht, geliefd en gewild bent door God. Dat God vanaf het begin tot het einde met jou meegaat en dat Hij je nooit loslaat, omdat Hij van jou houdt.

De inhoud van het dagboek

Het Bijbels dagboek bevat 52 weken, met voor elke week een korte overdenking die toegankelijk geschreven zijn. Voor meer verdieping kun je er een Bijbeltekst bij lezen die past bij die week. Daarnaast zijn er vijf verdiepingsvragen per week, onder deze vragen kun je de antwoorden noteren. Zo kun je heel de week bij het te lezen gedeelte stil staan.

Voor elke dag van de week vind je een passende opdracht om op een creatieve en andere manier met de tekst aan de slag te gaan. 

Als laatste vind je bij elke week twee lege pagina’s waarop je jouw eigen gedachtes en creatieve uitingen kwijt kunt. 

Cover bijbels dagboek Bedacht geliefd gewild

De cover van het Bijbels dagboek

Voor de voorkant van het dagboek wilde ik een kleurrijke cover ontwerpen, waarin de titel mooi zou worden meegenomen. Ik ontwierp en tekende de voorkant digitaal en ik ben erg blij met de cover! Inmiddels kun je het Bijbels dagboek ook vinden in de najaarscatalogus van Kokboekencentrum. De uitgave zal een mooie stevige uitgave worden met hardcover, full colour pagina’s aan de binnenkant vol kleurrijke illustraties.

En nu?

In augustus ga ik beginnen met het illustreren van de binnenkant van het boek. Zodat het boek echt een mooi boek wordt, wat aanzet om het boek er elke week weer bij te pakken en je uit te nodigen om samen meer te leren over God.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief (dit is een andere dan de GRATIS enveloppenmal) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen voor dit Bijbels dagboek. Met je inschrijving maak je ook meteen kans op een gratis exemplaar zodra het boek uitgegeven wordt.

Lees ook: Neem een kijkje in onze nieuwe woonkamer!

Pin voor later:

Bijbels dagboek bedacht geliefd gewild lindi melse

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment