Leestijd: 2 minuten

Online shoppen doe ik graag voor mijzelf, kinderen en ook voor manlief. Voor mijn man vind ik het overigens niet altijd gemakkelijk om betaalbare merkkleding te vinden. Toen ik www-2trendy.nl tegen kwam werd ik meteen enthousiast en ik vertel je graag waarom.

Ruim assortiment

Na wat rondklikken op hun site zag ik meteen dat ze een groot assortiment hebben aan herenkleding, maar ook aan alles eromheen. Je kunt hier terecht voor schoenen, zonnebrillen, sjaals, horloges en hoeden. Erg handig als je voor je man kleding aan het zoeken bent dus. Waarschijnlijk zul je man je dankbaar zijn want er staan heel wat merken op de site.

Merkkleding

Er staan ruim dertig merken op de site waaruit je kunt kiezen. Van Vans, Converse en Jack & Jones bijvoorbeeld. De nieuwste merk kleding kun je hier vinden tegen een voordelige prijs, omdat 2trendy de kleding groot inkoopt bij hun leverancier. Prettig vind ik aan de site is dat ze transparant zijn over hun kleding en een duidelijke visie hebben. Dat ze moderne en hippe kleding aan willen bieden tegen de laagste prijs.

Betaalbare prijzen

Toen ik dit las op de site, was ik natuurlijk wel benieuwd of de prijzen wel zo voordelig zijn als ze zeggen. Zeker bij de sale kun je merk truien voor maar €20,- vinden of wat dacht je van een heren jeans voor maar €40,- Dat zijn zeker prijzen die ik waardeer. Bij de nieuwe collectie betaal je net wat meer en variëren de prijzen sterk. De levering schijnt ook snel te gebeuren dus waarschijnlijk ga ik hier snel een bestelling plaatsen. Kende jij de shop 2trendy al?

Dit artikel is in samenwerking geschreven met 2trendy.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment