Lindi Melse met haar nieuwe Bijbels dagboek: Bedacht, geliefd, gewild
Leestijd: 4 minuten

Daar is hij dan! Afgelopen week ontving ik mijn boek: Bedacht, geliefd, gewild en hij ligt vanaf nu ook in de boekhandels! Wat is het bijzonder om eindelijk mijn eigen boek in handen te houden! Het afgelopen jaar schreef, illustreerde en deed ik de vormgeving van dit boek en wat is het bijzonder om hem nu in het echt te zien.

Af en toe drukte ik wel eens de illustraties af van mijn boek, om te kijken of de compositie goed was, maar om nu het complete geheel in handen te houden is toch echt wel heel gaaf!

Veel kleur

Ik wilde een kleurrijk Bijbels dagboek maken en dit zie je ook al terug aan de omslag van mijn boek. Ik wilde er illustraties op en in het boek hebben van bloemen, veel bloemen in allemaal kleuren. Zodat je tijdens het lezen van de overdenkingen en het invullen van je eigen antwoorden en gedachtes kunt genieten van de mooie illustraties.

Wel koos ik voor rustige kleuren, een beetje pasteltinten, zodat de bloemen niet zouden overheersen. In totaal vind je twaalf verschillende kleurschema’s terug. Elke 4 weken vind je dus een nieuwe kleur! Je kunt het Bijbels dagboek ook mooi open leggen op tafel, zodat je van de kleurrijke pagina’s kunt genieten. Handig ook als reminder voor jezelf om weer een stukje te gaan lezen. Hieronder kun je een week zien uit mijn Bijbels dagboek.

Voor wie is dit Bijbels dagboek

Voor iedereen die graag meer tijd met God wil hebben! Want met ons drukke leven, valt het niet altijd mee om tijd te maken voor God. Daarom schreef ik Bedacht, geliefd, gewild. Ik hoop je te inspireren om elke week een korte overdenking te lezen en zo tijd te maken voor God. Ook is het mogelijk om meer verdieping uit het boek te halen. Ga dan de rest van de week aan de slag met een gedeelte uit de Bijbel, beantwoord vijf verdiepingsvragen en voer de creatieve opdracht uit. Er is ook ruimte om te tekenen, je gedachtes te noteren en je eigen gebed op te schrijven. Zo kun je elke week aan de slag gaan met een stukje uit dit boek!

Het is een hardcover boek geworden met een full color binnenkant. Een mooi boek om voor jezelf aan te schaffen of om cadeau te geven!

Waar kan ik het boek kopen?

Je kunt Bedacht, geliefd, gewild vanaf 19 november 2019 in de boekhandels vinden. Vind je het leuk om een gesigneerd exemplaar van mijn boek te ontvangen? Bestel het boek dan via mijn shop:

Wil je het boek liever zonder verzendkosten bestellen? Bestel hem dan bij Bol.com. Mocht je nog vragen hebben over het boek, dan kun je me altijd even mailen: info@linspiration.nl.

Bekijk hieronder het filmpje dat ik maakte voor Kokboekencenturm over mijn Bijbels dagboek.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment