Leestijd: 3 minuten

De nesteldrang heeft nu toch echt toegeslagen, waar ik bij mijn eerste zwangerschap het hele huis met 36 weken stond te witten, besloot ik nu achter de naaimachine te kruipen. Ik werd fan van wafel katoen en besloot daar heel wat leuke baby spullen van te naaien voor de komst van baby no. 2. Een baby of tweede kindje kan namelijk behoorlijk wat geld kosten. Dan is het toch leuk om zelf aan de slag te gaan!

Babydekentjes

Als eerste maakte ik twee babydekentjes, die je ook kunt vinden in de FSHappiness shop. We hebben namelijk gekozen om dit keer een co-sleeper in onze slaapkamer te zetten, aangezien Felix nog in zijn ledikant slaapt. En dan is een ledikant dekentje toch wel erg groot. Je vind de beschrijving om je eigen boxkleed te maken hier.

Hoes aankleedkussen

In eerste instantie wilde ik een hoes kopen voor ons Lilikim aankleedkussen, maar ik kon geen mooie vinden. Dus besloot ik zelf twee hoezen te maken. Een hoes in okergeel en een zee groen aankleedkussen. En zie je die twee mandjes, die maakte ik er ook nog even bij 🙂

Spuugdoeken

Van de overige stof van de dekentjes maakte ik spuugdoeken, ze zijn lekker groot, zodat je ze gemakkelijk over je schouder kunt leggen, ook deze spuugdoeken vind je in de shop. Het label met mijn eigen logo liet ik maken bij Nominette.

Babykleding

Ik naaide een aantal kledingstukken voor de baby, twee paar slofjes, broekjes en een tuinbroekje. Deze kleding kun je ook in de shop vinden.

Boxkleed

Voor het eerst hebben we nu een box in huis, dus leek dit me een mooi moment om mijn eerste boxkleed te naaien. Spannend natuurlijk, maar het is gelukt. Je vind de beschrijving om je eigen boxkleed te maken hier.

Mijn to do naai-lijstje voor de baby is af, nog iets minder dan twee weken tot de uitgerekende datum, ik ben benieuwd wanneer de baby zich aandient. De FS Happiness shop is wegens mijn zwangerschapsverlof gesloten, maar mocht je vragen hebben dan kun je me altijd mailen.

Vind je het leuk om mij persoonlijk te volgen? Ga dan naar Linspiration op Instagram & Facebook.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Mirjam Hart
    5 februari 2018

    Wat maak je toch leuke dingen. Dat spuugdoekje is echt wel ideaal!

Post a Comment