Leestijd: 3 minuten

Benieuwd hoe jij een leuke babyhoekje kunt inrichten in jullie slaapkamer? Het leek me namelijk erg leuk om een heus babyhoekje in te richten in onze slaapkamer. Want nu ik 35 weken zwanger ben, vond ik het tijd om het af te maken. Hoe ik dat aanpakte lees je hier.

Waarom wij kozen voor een babyhoekje

We kozen ervoor om een babyhoekje te maken ipv een babykamer. Simpelweg omdat we in totaal vier (slaap)kamers hebben, die allemaal erg groot zijn en momenteel ook allemaal in gebruik. Zo hebben we op de eerste verdieping: mijn atelier & de slaapkamer van Felix en op de tweede verdieping onze slaapkamer en de berging/studeerkamer. Als de baby straks klaar is voor een eigen kamer, willen we hem bij Felix op zijn kamer leggen.

Musthaves baby decoratie

Een must voor dit babyhoekje in de slaapkamer vond ik een mooie plank, na lang zoeken kwam ik deze gave plank van de Ikea tegen, ideaal want je hebt meteen twee planken en ze zijn mooi diep. Ik liet deze walvis knuffel speciaal in deze herfstkleur maken bij Mrs Multitask. De okergele schoentjes kocht ik bij Next direct & ik vond dit mooie boek mam & pap vertellen jou.

Op de onderste rij staat een schattig perenlampje, die eerst bij Felix op de kamer stond. De broekjes en de slofjes maakte ik zelf, en vallen onder mijn baby kledinglijn FSHappiness en natuurlijk kon wat groen niet ontbreken.

Voordelen baby op je eigen slaapkamer

Ideaal vind ik het om de baby straks weer op onze slaapkamer te hebben. Zo vallen de nachtvoedingen weer een beetje mee en is er toch een stylish hoekje gekomen. Ideaal vind ik het om dingen weer her te gebruiken van onze oudste. Zo gebruiken we de commode weer opnieuw, aankleedkussen, luieremmer & het mandje met plusjes.

Het vloerkleed, van HK living, hadden we al in onze slaapkamer liggen, en past mooi voor de commode. Toch ben ik nog niet helemaal klaar hoor, ik wil nog een aantal dingen aan de muur, straks het geboortekaartje erbij & zelf nog een hoes maken voor het aankleed kussen.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Waarom een babyhoekje in plaats van een babykamer ook handig kan zijn.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment