Leestijd: 3 minuten

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Het moment om jezelf of een ander blij te maken met een mooi sieraad. Vandaag laat ik je graag de sieraden zien die ik kreeg van Kaya Sieraden en ik tip je sieraden die perfect zijn om cadeau te geven.

Armband met initialen

Ik vind gepersonaliseerde sieraden het ideale cadeau voor jezelf of een ander. Het voegt toch net een beetje extra toe door de betekenis die eraan hangt. Zo kreeg ik bij de geboorte van onze dochter een armband met intialen cadeau van mijn man. Op de armband heb ik de initialen van de kinderen staan en van mijn man. Een bijzonder en dierbaar cadeau dat ik elke dag bij me draag.

In de shop kun je kiezen uit verschillende armbanden. In zilver en goudkleurig, met losse hangers voor elk initiaal of één hanger waar alle initialen opstaan. Keuze genoeg dus en zeer betaalbaar.

Heren armband

Het kan namelijk best een uitdaging zijn om een cadeau te vinden voor je man of vriend, maar ik denk dat je met dit originele cadeau wel goed zit. Met dit cadeau geef je namelijk een heren armband met naam. Een cadeau dat je kunt geven tijdens de feestdagen, verjaardag of gewoon zomaar.

In de shop is er heel veel keuze, waardoor je eigenlijk altijd wel kunt slagen. Van verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook bij deze armbanden kun je kiezen om de namen van de kinderen op de armband te zetten, maar het is ook een idee om je eigen naam of een speciale datum op de armband te zetten die voor jullie betekent. En ik weet zeker dat de armband met initialen of de heren armband een geslaagd cadeau zal zijn!

De sieraden die ik uitzocht

Zelf zocht ik twee minimalistische goldplated ringen uit. De één met een groen steentje en de ander met een hartje. Perfect om mijn outfit voor kerst compleet te maken. De steentjes kun je in verschillende kleuren kopen. Voor elke maand is er een andere kleur, ook wel een geboortesteen genoemd. Hoewel ik in augustus jarig bent, vond ik deze steenkleur gewoon erg mooi. Maar het kan dus ook een leuk idee zijn om verschillende ringen of oorbellen aan te schaffen met je eigen geboortesteen of die van je kinderen. Ook dit is een waardevol sieraad om cadeau te doen.

Het handige aan deze smalle ringen is dat ze bij ieder outfit passen en je ze gemakkelijk kunt combineren met andere sieraden die je draagt. Ook vind ik dat mijn nagellak hierdoor nog veel beter uitkomt. Mijn hand is nu meer af met nagellak en sieraden samen. Wil je weten hoe ik zelf de nagellak aanbreng die minstens 14 dagen goed blijft zitten? Je leest er hier meer over.

Welk sieraad zou jij voor jezelf kopen?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment