Leestijd: 3 minuten

Wie kent het niet: klussen in huis, in de tuin of zware meubels en dozen moeten verplaatsen voor je bedrijf. Dat is enerzijds ontzettend leuk, maar aan de andere kant vooral ook erg zwaar om te doen. Wanneer je een tuin aan het herinrichten bent met zakken zand, tegels of beplanting, doet het je rug geen goed als je zelf met alles blijft sjouwen. Het is dan ook ideaal om hiervoor palletwagens in te zetten. Hiermee kun je eenvoudig pallet verplaatsen en andere spullen. Zo kun je gemakkelijk zware materialen verplaatsen, zonder je eigen lichaam te overbelasten.

Verander kriebels in huis

Vroeger gebeurde het regelmatig in huis dat er werd geschoven met meubels. Niet alleen door mijn vader, maar ook door mijn zussen. Zelf deed ik er ook graag aan mee. Dan werd het ruitjespapier tevoorschijn gehaald en werd alles op schaal uitgewerkt. Zelfs de kleinste meubels als een schoenenrek bijvoorbeeld. Zo konden we met alle papieren meubels gaan schuiven op de plattegrond totdat we helemaal tevreden waren.

Ik vond het altijd erg leerzaam en leuk om te doen, omdat je zo toch net weer een andere indeling van je slaapkamer kon krijgen, zonder dat je eerst met zware meubels moest sjouwen. Zeker wanneer je af en toe ‘last hebt’ van verander kriebels, is dit een slimme manier om jezelf spierpijn te besparen. Want als je eenmaal begint met meubels verplaatsen is het wel zo fijn om hier een vaste bestemming voor te krijgen. Zo is de eetkamerhoek hier in huis al heel wat keer veranderd. Bekijk dit overzicht maar eens. En ik kan je toevertrouwen dat dit zeker niet de enige plek in huis is waar al heel veel meubels zijn verplaatst.

Verhuizing

Zoals ik hierboven al schreef is het verplaatsen van meubels voor mij geen verrassing en zeker bij een verhuizing is het prettig om alles nog een keer kritisch te bekijken. Kunnen er spullen weg, krijgen meubels een nieuwe functie of vooral een andere plaats.

Het is dan ook ideaal om een webshop te hebben, waar je alles kunt bestellen wat je nodig hebt. Zo kun je bij Logistiek Concurrent alles vinden aan dozen, tape, verpakkingsmateriaal, gereedschap en nog veel meer. Ideaal als je gaat verhuizen of een groot bedrijf hebt die materiaal nodig heeft voor de inrichting of het onderhoud. In de webshop is aan elk aspect is gedacht. Superhandig. Voor mij als webshop eigenaar zijn de transparante tape en dozen bijvoorbeeld erg welkom voor het versturen van mijn producten.

Zo zie je maar weer: ook al ga je aan de sjouw, verplaats je spullen of verzend je zware spullen, het hoeft zeker niet ten koste te gaan van je eigen rug.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.