Slide Op een leuke én betaalbare manier, door handige tips en tricks. Leer je kamerplanten stekken en verzorgen voor meer kleur in huis! Van je huis je thuis maken Slide DIY voor een kleurrijk leven, om zelf te maken, maar ook leuk om bijvoorbeeld samen (met je kinderen) aan de slag te gaan! Gemakkelijke & leuke DIY'S Slide voor baby's en kinderen, leuke uitstapjes, fijne boeken en series, recepten én overdenkingen over het geloof! Bruikbare & handige tips

Wil je graag zelf creatief bezig zijn, maar weet je niet hoe?

Op Linspiration.nl lees je over DIY & Lifestyle voor een kleurrijk leven. Ik weet dat er veel (jonge) moeders zijn die zelf aan de slag willen gaan, maar niet weten hoe ze dit kunnen doen in combinatie met (kleine) kinderen thuis. Daarom vind je op dit blog duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken,  lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! 

Wat lezers het fijnst vinden is dat zelf creatief aan de slag gaan niet duur hoeft te zijn, iedereen het kan én dat het niet veel tijd hoeft te kosten om iets moois te maken.

Ik denk dat je veel herkenning en inspirerende artikelen tegen zult komen.

Hoi, ik ben Lindi

Een veelzijdige creatieveling en ik woon samen met mijn gezin in Culemborg. We wonen in een huis met een witte vloer (een droom die uitkwam) en met een atelier aan huis. Op Linspiration vind je duidelijke DIY's, tips om op een betaalbare manier van je huis je
thuis te maken, stektips, lekkere en gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Ideaal wanneer je zelf creatief aan de slag gaan, maar niet weten hoe je kunt beginnen.

9000

Bezoekers per maand

1900

Nieuwsbrieflezers

Wat je vind op Linspiration

DIY

Duidelijke stap-voor-stap DIY’s om meteen zelf aan de slag te gaan!

Wonen

Van je huis je thuis maken op een betaalbare manier!

Lifestyle

Me-time, baby & kind, leuke uitjes, geloof en meer!

Shop

Handgemaakte producten - babykleding, posters & meer!

Neem een kijkje in de winkel