Leestijd: 3 minuten

Inmiddels heb ik al een jaar of zeven dezelfde riem. Een riem die ik jaren gedragen heb en ook al een tijdje niet meer. Want door de enorme gesp die ik destijds super stoer vond, kreeg ik gaatjes in mijn shirt. Op den duur had ik in al mijn shirts gaatjes zitten en zelfs in jurkjes die ik over mijn broeken droeg. Daar baalde ik erg van. Gelukkig is dat nu verleden tijd, want er zijn heel wat leuke outfits te bedenken waarbij je geen gaatjes krijgt van je riem!

Inspiratie opdoen

Pinterest is voor mij een grote bron van inspiratie als ik iets wil opzoeken. Ideaal en altijd gemakkelijk bij de hand. Hier zoek ik vaak dingen op over wonen, DIY en fashion. Na even wat zoeken vond ik een aantal verschillende stijlen die ik graag met je deel zodat je er altijd fashionable uitziet met riem & je nooit meer gaatjes in je kleding krijgt. Klinkt goed toch?

Je riem dragen

Met een riem kun je veel verschillende kanten op, hieronder beschrijf ik drie tips om je riem te dragen die je goed kunt gebruiken.

1. Je riem om je middel dragen over een strakker kledingstuk.
Perfect als je een mooie tuniek of jurk aan hebt in 1 kleur. Door een riem om je taille te dragen wordt de aandacht naar het smalste gedeelte van je lichaam getrokken en onderbreek je het kleurvak mooi.

2. Grote vesten en een riem. 
Ik ben fan van vesten, het liefst grote vesten. Ook dit kun je mooi combineren met een riem. Draag hem over je wijde vest. Dit zorgt meteen voor een taillering en het staat ook nog eens flatteus.

3. Je riem zichtbaar, maar wel chique.
Deze stijl vind ik momenteel erg leuk! Een losse blouse, die achter een riem zit en daarbij een strakkere broek. Ook kun je er mooi een jasje overheen dragen of een vest. Bijkomend voordeel: geen gaatjes meer in mijn shirts doordat de stof achter mijn riem zit.

Riemen online kopen

Ik vind het altijd best lastig om in een winkel snel een beslissing te nemen en al helemaal als het om kleding en accessoires gaat. Daarom vind ik het ook super fijn dat je online bij Riemen en Co een groot assortiment vindt aan kinder-, dames en heren riemen. Zo kun je de tijd nemen om een perfecte riem te vinden, zodat je jouw outfit perfect kunt stijlen.

Laat vooral even weten of jij met bovenstaande tips een riem gaat dragen om een mooie outfit te maken.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Riemen en Co.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment