Blog,  Kunst

Mijn eigen kaarten collectie!

Ja het is echt waar ik hem vanaf nu mijn eigen kaarten collectie! Ik ben zo blij! Want hoe gaaf is het dat mijn kaarten nu verkocht gaan worden én dat mensen ze nu ook makkelijk kunnen vinden?

Twee weken geleden trok ik de stoute schoenen aan en stuurde ik mijn portfolio op naar Kaartje2go, al vrij snel kreeg ik bericht dat ik als designer bij hun welkom was. Zo leuk!

Mijn kaarten zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën: waterverf, design & illustraties.

Waterverf

Hier vind je de kaarten die ik met de hand of digitaal geschilderd heb met waterverf. Geboortekaartjes & uitnodigingen voor feestjes.

Design

Onder het kopje design vind je alle grafische kaarten, met vrolijke kleuren en designs. Wie weet kun je deze vaderdag een kaartje met mijn design opsturen naar jouw papa!

Illustraties

Onder de illustraties vind je alle dieren kaarten die digitaal gemaakt zijn. Vrolijke en gezellige kaartjes. Van felicitatie kaartjes voor bij een geboorte tot stoere en bijzondere geboortekaartjes.

Inmiddels zijn er zelfs al kaarten met mijn design verkocht, hoe gaaf is dat! Als je jouw kaart besteld via mijn link, dan verdien ik ipv 10%, 25% per kaart met mijn ontwerp 🙂

Eigen ontwerp

Heb jij een kaart die je graag door mij wilt laten ontwerpen? Bijvoorbeeld een geboortekaartje, verjaardagskaart of andere bijzondere kaart? Stuur dan een mailtje naar kunstinfo@lindimelse.nl en ik help je graag verder!

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *