Felix met de design kinderstoelen
Blog,  Review,  Wonen

Winactie | Win een design kinderstoel!

Winactie gesloten | Deze week kun je een design kinderstoel winnen. Ik mag er namelijk niet alleen een stoel uitproberen, maar er ook een weggeven! Je kunt namelijk kiezen uit twee te gave kinderstoelen van Dominidesign. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte kinderkamer stoel kon ik niet kiezen en kreeg ik twee exemplaren toegestuurd. Jij kunt een van deze stoeltjes winnen in een kleur naar keuze!

Design kinderstoel olifant

Als eerste kwam ik dit exemplaar tegen, de reproductie van de Charles Eames Elephant. Hij is zo schattig! En kijk eens hoe leuk deze blauwe kleur staat bij onze bank.

Een super vrolijke olifant die je als stoeltje of tafeltje kunt gebruiken, een speels design maar ook mooi strak in je interieur. Je kunt deze olifant in een kleur naar keuze winnen, hij is namelijk te verkrijgen in wel zeven verschillende kleuren!

Design kinderstoel Panton chair

Het tweede exemplaar waar ik ook helemaal weg van ben is een kleinere versie van mijn atelier stoel, de Panton chair. Het blijft namelijk zo’n mooi design en ik ben erg blij met de reproductie voor kinderen van Dominidesign.

Ik koos voor deze stoel de witte variant, want dat vind ik erg mooi bij dit design. Tijdloos, rond en modern. Beide stoelen zijn super stevig, erg handig met een klimmende peuter in huis! De stoelen zijn van plastic en dus ook ideaal om buiten neer te zetten én om ze gemakkelijk schoon te maken. Felix is er helemaal weg van!

Zo doe je mee aan de winactie

Zie jij jouw kroost al op één van deze design lookalike stoeltjes zitten? Ga jij voor de Elephant stoel of toch voor de Panton reproductie? En in welke kleur zou je die willen? Ik mag namelijk een stoeltje naar keuze weggeven in jouw gewenste kleur! Ga snel naar deze Facebookpost en doe mee met de winactie!

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Manon Wijnker! Stuur je mij een mailtje (info@linspiration.nl) met je gegevens en de keuze voor de stoel in de gewenste kleur?

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Dit artikel is in samenwerking met Dominidesign tot stand gekomen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *