Kids,  Momlife

Rowas 1 maand oud

Vandaag op vrijdag 9 maart 2018 is het alweer een maand geleden dat onze tweede zoon werd geboren! Vandaag vertel ik je over de afgelopen weken, hoe het slapen gaat, het mama zijn van twee zoontjes en natuurlijk laat ik je nieuwe foto’s zien.

Rowas doet het goed

Rowas groeit als kool, zo is hij inmiddels vijf kilo en 58 cm. De eerste maatjes kleding, zijn alweer verdwenen uit zijn kast en het is alweer tijd om nieuwe kleding tevoorschijn te halen. De borstvoeding loopt goed, mede denk ik doordat ik Felix tijdens mijn zwangerschap heb door gevoed en hij voor het slapen ’s avonds ook nog de borst krijgt. ’s nachts wordt Rowas 2x wakker voor de borst, dus dat valt me allemaal helemaal niet tegen!

Mooiste moment

Als ik denk aan het mooiste moment van de afgelopen maand dan kan ik eigenlijk niet kiezen. Zoals het moment dat hij na de geboorte meteen op me werd gelegd, of toen Felix Rowas voor het eerst echt zag, na maanden uitgekeken te hebben naar zijn broer of was het toen ik diezelfde nacht mijn kleine zoontje in mijn armen had en hij me aanstaarde in het donker? Ik voel me zo gezegend en rijk met twee prachtkindjes, die het allebei zo goed doen.

Verlof is weer voorbij

Het was echt heerlijk dat Max twee weken verlof had van zijn werk, in Luxemburg kwam er vanaf afgelopen januari een nieuwe regeling waarvan we meteen konden profiteren. Helaas komt een verlof ook altijd weer ten einde, maar we hebben de eerste weken overleefd. Mijn verlof duurt nog even, de kunst & stempel shop is nog even gesloten net als de kledingshop FS Happiness.

Broederliefde tussen Felix & Rowas

Wat me ontzettend goed doet is dat Felix echt dol is op zijn broertje. Elke ochtend als Rowas beneden komt, horen we ‘hebben, hebben’ dan staat Felix al klaar om Rowas te knuffelen en plat te zoenen. En dat gaat eigenlijk de hele dag door, zodra Rowas ook maar enig teken geeft dat hij waker wordt, staat Felix al klaar en roept hij enthousiast ‘Robas, wakker! Robas, wakker!’ gevolgd door ‘ahh’ terwijl hij Rowas aait en kusjes geeft op zijn hoofd, wang en voetjes. Dat doet mijn mama hart veel goeds ♥

Mama van twee zoontjes

Ik beken, het is wel even wennen om twee kinderen om je heen te hebben. Waarbij Felix, nu 2 jaar en 3 maanden, zich prima vermaakt met Pluk of Jip en Janneke als voorlees muziek en zijn speelgoed, begin je met een baby weer helemaal opnieuw. Logisch natuurlijk, maar toch ook weer even wennen aan het nieuwe ritme. Ergens was ik toch even vergeten dat het luiers, luiers, luiers zijn die je aan het verschonen bent 😉 En omdat beide zoontjes thuis zijn, Felix geen middagslaapjes meer doet, is het soms even pittig en ben ik blij als manlief ’s avonds weer binnenstapt. Maar ik probeer het huishouden een beetje te laten voor wat het is, zodat ik samen met Felix en Rowas een beetje mijn draai kan vinden.

Deze blog is een beetje lang geworden, maar ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Milestone kaart hout: Feestjevanhout
Broekje Rowas: FS Happiness

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *