Blog,  Review

Goodie Goodness Januari

De eerste Goodie Goodness box van 2018 viel vanochtend op de mat. De Goodie Goodness box zorgt elke maand voor een leuke verrassing op het gebied van lifestyle en interieur, vaak van nog opkomende en onbekende ondernemers.

Dit keer maken we kennis met de prachtige artikelen van Annet Weelink Design. Een ontwerpster die bekend staat om haar handgemaakte prints op tassen, interieuraccessoires, posters en notebooks.

Wat me als eerste opviel aan de box was de groene sticker op de doos, dit wekte meteen mijn nieuwsgierigheid. Zoals je weet houd ik wel van wat groen in mijn interieur, kijk bijvoorbeeld maar eens op mijn Instagram account.

Verjaardagskalender

Wat is er nu een beter voornemen om 2018 te starten met het niet meer vergeten van de verjaardagen. Ideaal dus dat je in deze box als eerste een mooie botanische A4 verjaardagskalender krijgt. Rijkelijk versierd met mooie prints voor elke maand.

Eucalyptus anisichtkaart

De eucalyptus heb ik al veel voorbij zien komen, maar bij ons in huis had ik hier nog geen exemplaar van. Erg blij werd ik dan ook van deze a6 ansichtkaart, met een geschilderde eucalyptus erop. Leuk om weg te geven of om in je interieur een mooi plaatsje te geven.

Artistieke ketting

Wat voor mij de grootste verrassing was in deze maand box was de zilverkleurige Triangle ketting. Ik draag niet vaak kettingen, maar deze ketting wordt denk ik een mooie aanvulling op mijn sieraden.

Een echt cadeautje

Ben jij ook benieuwd hoe jij volgende maand verrast kan worden door de Goodie Goodness box? Meld je dan aan op de site t/m 8 februari om kans te maken op de februari-box. De box kost €22,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Wil jij kans maken op de februari-box? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account hoe je kans kunt maken!

Dit artikel is in samenwerking met Goodie Goodness tot stand gekomen.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *