Blog,  DIY,  Wonen

Design letterbord

Je kent ze vast wel, overal op Instagram en in winkels verschijnen ze: de letterborden. Van design merken tot winkels als de Hema en de Action, maar ik kon mijn perfecte letterbord niet vinden. Ik wilde namelijk toch liever een design letter bord, maar dan wel voor een betaalbare prijs.

Na enig zoeken vond ik het letterbord van design Letters, maar ik vond het wel een beetje prijzig. Ruim twintig euro voor het A4 bord en nog eens twintig euro voor een set letters. Maar ik wilde geen zwart bord met witte letters, bijv. bij de Action of een roze van de Hema en van grijs houd ik ook niet zo.

Ik kon het letterbord natuurlijk niet meer uit mijn hoofd krijgen en het leek mij ontzettend leuk om dit bord te vullen met leuke teksten. Maar de prijs he? Die bleef.

Ik speurde rond en vond een afgeprijsd letterbord inclusief letterset voor maar €16! En ja deze is van het merk Design Letters en in de kleur die ik wilde! Ik heb hem meteen gekocht en ben er zo blij mee! Je vind hem bij Driedeco. Zo zie je maar weer, soms hoeft design helemaal niet zo duur te zijn.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *