Babyhoekje op onze slaapkamer

Inmiddels ben ik alweer 35 weken zwanger en is het echte inrichten voor de baby begonnen. Vandaag geef ik je een kijkje in onze slaapkamer, waar we een heus babyhoekje gemaakt hebben.

We kozen ervoor om een babyhoekje te maken ipv een babykamer. Simpelweg omdat we in totaal vier (slaap)kamers hebben die we nu allemaal in gebruik hebben. Op de eerste verdieping, mijn atelier & de slaapkamer van Felix en op de tweede verdieping onze slaapkamer en de berging/studeerkamer. Als de baby straks klaar is voor een eigen kamer zien we wel weer hoe we dat gaan aanpakken 😉

Een must voor dit babyhoekje in de slaapkamer vond ik een mooie plank, na lang zoeken kwam ik deze gave plank van de Ikea tegen, ideaal want je hebt meteen twee planken en ze zijn mooi diep. Ik liet deze walvis knuffel speciaal in deze herfstkleur maken bij Mrs Multitask. De okergele schoentjes kocht ik bij Next direct & ik vond dit mooie boek mam & pap vertellen jou.

Op de onderste rij staat een schattig perenlampje, die eerst bij Felix op de kamer stond. De broekjes en de slofjes maakte ik zelf, zie mijn eigen kledinglijn FS Happiness en natuurlijk kon wat groen niet ontbreken.

Ideaal vind ik het om dingen weer her te gebruiken, zoals de commode, het aankleed kussen, luieremmer & het mandje met plusjes. Het vloerkleed, van HK living, hadden we al in onze slaapkamer liggen, en past mooi voor de commode. Toch ben ik nog niet helemaal klaar hoor, ik wil nog een aantal dingen aan de muur, straks het geboortekaartje erbij & zelf nog een hoes maken voor het aankleed kussen.

De co sleeper staat inmiddels in elkaar, die zal ik je binnenkort laten zien.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *