Blog,  FS Happiness,  Shop

FSH Baby gift set

Woehoe we kunnen weer een nieuw product aan de FS Happiness shop toevoegen. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om een baby gift set te kopen. Zo heb je meteen jouw unieke kraamcadeau bij elkaar. De baby gift set bestaat uit een mutsje met een bijbehorend slabbetje.

De mutsjes zijn gemaakt van zachte en soepele stof, waardoor ze een mooie pasvorm hebben en het hoofdje van de baby goed warm houden.

De slabbetjes zijn gemaakt van dezelfde stof en hebben aan de achterkant stevige flannel stof, die lekker zacht is en eventueel vocht goed kan opvangen.

De baby gift set wordt ingepakt als cadeautje, leuk om weg te geven, maar natuurlijk ook perfect voor je eigen aanstaande kindje. Wil je de baby gift set meteen bij de ontvanger laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan bij je bestelling aan welke boodschap er moet worden bijgevoegd en ik zorg dat het op een mooi kaartje bij jouw cadeautje komt. Je besteld de baby gift set in de FS Happiness shop.

Volg FS Happiness op Instagram & Facebook | Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *