Uncategorized

Wintercollectie FSH17

De nieuwe stoffen collectie van FS Happiness kwam vandaag binnen en dat betekent natuurlijk feest! Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe ontwerpen & wil jij een kortingscode ontvangen voor de shop? Scrol dan snel verder!

De onderste twee stoffen heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen op mijn Instagram. En bij deze laat ik je graag de twee bovenste stoffen zien. Door mij getekend, gedigitaliseerd en omgezet tot een uniek patroon!

De wintercollectie van FS Happiness is nu compleet! De stof is van organisch katoen (GOTS), heerlijk zacht en warm voor de winter. Je kunt de stof bestellen als legging en harem broekje in de shop.

Om te vieren dat de winter collectie van FS Happiness nu online staat krijg je 10% korting op je bestelling. Gebruik de code FSHW17. Geldig tot eind oktober. Bestel je jouw legging of harem broekje vandaag of morgen dan gaat hij maandag met de post mee! Je bestelt jouw unieke product in de shop.

Volg FS Happiness op Instagram & Facebook | Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *