Blog,  Persoonlijk

20 weken echo

Vanochtend hadden we de 20 weken echo, ik ben nu alweer 23 weken zwanger. We gingen voor de uitgebreide echo naar Arlon, een halfuurtje rijden. Een stuk schappelijker dan een uur in de auto richting Luxemburg stad, tijdens de zwangerschap van Felix.

Wat blijft het toch bijzonder om zo even bij de baby te kunnen kijken. Alles was in orde, ze kon het hoofdje niet goed zien, want de baby lag net als Felix destijds helemaal met het hoofdje rechts onderin en met de voetjes links bovenin. We hebben in ieder geval mooie foto’s van het kontje. Over een paar weken moeten we nog een keer terug, eigenlijk niet eens zo erg, kunnen we nog een keer naar dit wondertje staren. Want wat is het een wonder dat er een kindje in mijn buik mag groeien.

U was het die mijn nieren vormde, die mij weefde in de buik van mijn moeder. Ik loof u voor het ontzaglijke wonder van mijn bestaan, wonderbaarlijk is wat u gemaakt hebt. Ik weet het, tot in het diepst van mijn ziel. Toen ik in het verborgene gemaakt werd, kunstig geweven in de schoot van de aarde, was mijn wezen voor u geen geheim. Uw ogen zagen mijn vormeloos begin, alles werd in uw boekrol opgetekend, aan de dagen van mijn bestaan ontbrak er niet één. Psalm 139: 13-16

De baby beweegt volop en Felix geniet er al erg van. Telkens als ik iets maak voor FS Happiness of als er een pakketje binnenkomt is het voor de baby. Ik ben benieuwd of hij straks in februari nog steeds zo’n fan van de baby is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *