Design klok

De clork clock van PuikArt is een klok om verliefd op te worden. Wij kochten hem voor onze trouwdag en nog steeds zijn wij er erg blij mee. Ik viel meteen voor het ontwerp, het witte metaal dat mooi afsteekt tegen de behuizing van kurk, zo haal je echt een design stuk in huis.

Of hij ook mooi in ons interieur zou staan? Daar hoefde ik niet lang aan te twijfelen.

Extra leuk vind ik dat Puikart ook nog eens een Nederlands merk is, dan hebben we toch weer een stukje Nederland in ons Belgische huis. Nog een ander leuk detail, je kunt de klok beide kanten opzetten, waardoor je zelf kunt kiezen wat je mooi vind.

Nu we deze beauty al een tijdje in huis hebben, kon ik het niet laten om ook naar mooie wandklokken te kijken. Hieronder zie je mijn favorieten staan.

Wat vind jij van deze design wandklokken? Zijn ze niet prachtig?

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Design Clock

The clork clock van PuikArt is a clock to fall in love with. We bought our clock for our wedding day and we are still very happy with the clock. I really love the design, the white metal has a beautiful contrast with the brown frame of clork, so you have a real design piece in your home.

I really love the idea that the clock from Puikart is from a Dutch design, now we have a litte bit from the Netherlands at our Belgium home. And an other detail is that you can put the clock on both sides, now you can choose on which side you have the corner.

For a few months now we have this beauty in our home. And I couldn’t resist to see the other beautiful clocks for on the wall. Here you see my favorites.

What do you think of these design clocks? Aren’t they look beautiful?

Follow Linspiration on Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *