Naampuzzel

Nog voordat Felix geboren werd ging ik opzoek naar een leuke manier om zijn naam in zijn kamertje te zetten. Ik zag vlaggetjes, bordjes en lampjes. Maar dit leek me de mooiste en kunstzinnigste optie.

De broekjes zijn van het merk FS Happiness en de pinguïn poster vind je in de shop.

De naampuzzel in Felix z’n kamertje is een echte eye-catcher. Zo leuk als hij er straks ook mee kan gaan puzzelen. Nu is Felix er nog te jong voor en gooit, als hij erbij kan alle onderdeeltjes door de kamer, dus voor nu staat de puzzel veilig en geeft het een vrolijke toevoeging aan zijn kamer. Natuurlijk kon ik het niet laten om voor de foto’s Felix even met de puzzel neer te zetten.

De naam is gegraveerd in hout en de puzzelstukjes zijn van gekleurd plexiglas. Je kunt kiezen uit verschillende kleur combinaties. Het leuke is dat je door de gekleurde stukjes plexiglas telkens de letters, tot op zekere hoogte, zelf opnieuw kunt vullen. Zo kun je een beetje de look bepalen die jij mooi vind.

Meer foto’s van Felix zijn kamer zien? Zie dan deze blogpost.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Name puzzle

Before Felix was born I search for something to put his name in his room. I found garlands, name signs and customized lamps with your own name. But what I finally bought was for me the kost beautiful and artistic option.

The pants are from FS Happiness and you can buy the penguin print at my shop.

The name puzzle is a real eye-catcher for Felix his room. I really love the idea that he can make his own name puzzle when he is older. Because for the moment he loves to throw all the little pieces through his room.

The letters of the name are Engraved in the wood and the little puzzle pieces are made form colored plexiglass. When you order your name puzzle you can choose from different color variations. I love the fact that you can randomly choose where the colours will be at the puzzle. In that way you can create your own style the you love.

Would you like to see more photos of Felix his room? See this blogpost.

Follow Linspiration on Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *