Blog,  Review

Brabantia strijkplank

Mijn aversie tegen strijken begon al toen ik mijn moeder vroeg hoe ik moest strijken en ik het niet voor elkaar kreeg om netjes te strijken, de vouwen bleven er op de gekste manieren in zitten. Toen ik trouwden wilde ik me best weer aan het strijken wagen en vroeg ik manlief om het een keer voor te doen. Maar ook nu na enkele pogingen besloot ik dat het strijken niet zo mijn ding was. Dus toen we een nieuwe strijkbout nodig hadden kochten we een mannelijke strijkbout, zodat manlief zelf kon strijken en hadden we nog steeds een saaie strijkplank staan.

Totdat ik deze strijkplank zag van Brabantia, wij zijn altijd al Brabantia fan geweest. Dat je winkels gaat afstruinen om dé Brabantia kaasschaaf te vinden, die met die ribbels erin, omdat de andere kaasschaven anders door elk kaasblok glijden. Dus toen in een nieuwe strijkplank uit hun collectie mocht reviewen werd ik meteen enthousiast. Ik koos voor deze te leuke print.

Super vrolijk, vind je niet? De strijkplank staat nu in mijn atelier zodat ik de stoffen voor mijn kledingmerk FS Happiness gemakkelijk kan strijken.

Ik ben er erg positief over. De strijkplank is fijn, stevig, maar niet te hard. Daarnaast kun je de strijkbout tijdens het strijken mooi op zijn eigen plekje zetten. Je hebt veel ruimte om te strijken, hij kan in maar liefst zeven verschillende hoogtes worden ingesteld. Ideaal voor manlief en mij, want we schelen net iets meer dan 20cm. De strijkplank klapt soepel in en je kunt kiezen uit veel verschillende printjes. Dus mocht je nog een nieuwe strijkplank aan het zoeken zijn, dan raad ik je deze van harte aan!

Ben je benieuwd naar de hele nieuwe collectie van Brabantia? Neem dan hier een kijkje.

Deze blogpost is in samenwerking met Brabantia tot stand gekomen. In een review voor een product geef ik altijd een eerlijke mening.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Brabantia ironing board

My aversion to ironing started when I asked my mother how to iron and I did not get the clean result that I wanted, because the folds remained in the craziest ways. When I got married, I wanted to try ironing again and I asked my husband to show how I could ironing. But even after a few attempts, I decided that ironing was not my thing. So when we needed a new iron bolt we bought a maleversion, black and heavy, so that my husband could ironing for himself, but we had still a boring ironing board.

When I saw this Ironing board form Brabantia, I really loved it. We are a big fan of Brabantia, that you visit different stores to find the Brabantia cheese slicer, the one with Dat je winkels gaat afstruinen om dé Brabantia kaasschaaf te vinden, die met die ripples, because the other cheese ripples didn’t do there job right. So when I could reviewed a ironing board form the Brabantia collection I was very enthousiast. I chose this lovely print.

Doesn’t it look happy? The iron board is now standing at my studio, so that I easily can iron the fabrics for my baby and kids clothing brand FS Happiness.

I am very positive about it. The ironing board is fine, firm but not too hard. In addition, you can put the iron on its own spot during ironing. You have a lot of space to iron, it can be set in seven different heights. Ideal for my husband and me, because he is 20cm taller than me. The ironing board folds smoothly and you can choose from many different prints. So if you are looking for a new ironing board, I would recommend this to you!

Are you curious about the whole new collection of Brabantia? you can find it here.

This blog post has been established in collaboration with Brabantia. In a review for a product, I always give a fair opinion.

Follow Linspiration on Instagram & Facebook.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *