Blog,  FS Happiness,  Shop

My first video

I did it! My first YouTube video with myself on screen. It was a little bit scary to film it, but here is the result! And yes i’m proud of it. I will tell you in this video the process of how I start with an idea that result in a product, in this video a harem, for my shop. From sketch to end product.

Ja het is echt waar. Mijn eerste YouTube filmpje staat online, met mijzelf in beeld. Ik vond het nog best spannend om te doen. Maar ik ben ook trots op het resultaat.

In dit filmpje vertel ik over het werkproces dat ik doorloop voor FS Happiness. Van schets tot eindproduct. Laat me vooral weten wat je ervan vind!

Credits music under movie: Morning Sun By HookSounds HookSounds Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *