Blog,  Planten,  Review,  Wonen

Elho bloempotten

Tijdens mijn zoektocht naar betaalbare kamerplanten, moest er natuurlijk ook aan betaalbare bloempotten worden gedacht. In ons huis staan inmiddels al heel wat bloempotten.

De eerste bloempotten die ik kocht waren allemaal gekleurd en van steen. Zwaar om te verplaatsen en ik vond het eigenlijk ook niet meer zo mooi. Ik wilde wat anders, namelijk: mooi gevormde en lichtgewicht bloempotten voor een betaalbare prijs. En het liefst ook nog in allemaal verschillende formaten. Of stel ik nu te veel eisen?

Toen ik de Pilea plant kocht, kon ik meteen een heel aantal stekjes overpotten, maar dan moet je wel potten hebben. Na een speurtocht op Instagram en Google kwam ik uit bij de bloempotten van Elho.

Als eerste viel ik voor de vorm. Ze zijn strak, maar ook rond. Daarnaast zijn ze lichtgewicht, want ze zijn gemaakt van plastic en tegelijkertijd erg stevig. Ook konden ze in het wit worden besteld. En het belangrijkste misschien nog wel: ze zijn betaalbaar.

Elho heeft nog heel veel verschillende mooie bloempotten. In verschillende kleuren en designs, maar ik blijf denk ik bij mijn witte ronde bloempotten. En staan de bloempotten niet mooi op dit tafeltje van Woood? Door de opstaande rand, kunnen de bloempotten er ook niet zomaar afvallen. Ideaal met een dreumes in huis.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *