Blog,  Review,  Wonen

Mrs. Multitask | walvis

Zoals je misschien wel weet ben ik al een aantal jaar actief op Etsy met mijn eigen shop. De laatste tijd snuffel ik ook steeds vaker bij andere Etsy eigenaren rond op zoek naar unieke en handgemaakte producten. Zo kwam ik de shop van Mr. Multitask tegen en ik was meteen verkocht.

Mijn oog viel op de XL okergele walvis, is hij niet geweldig?! Sowieso houd ik ontzettend van de kleur okergeel en de grote sprak me ook wel aan. De afmeting van deze walvis zijn maar liefst 50 bij 35 cm. Hij is gemaakt van gekookte wol.

Felix heeft de walvis al diverse keren geknuffeld, maar ik krijg het niet voor elkaar om hem met de walvis op de foto te zetten, want zodra hij de camera ziet staat hij aan mijn been.

De walvis kun je in verschillende kleuren kopen en ook nog in een small versie. Wie weet komt die er ook ooit nog, want ohh wat ben ik weg van deze gave kinderkamer accessoires!

Wat vind jij van de walvis van Mr. Multitask?

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *