Blog,  Persoonlijk

Winterlandschap

Terwijl we buiten liepen ademden we wolkjes uit. De kou ging letterlijk door onze broeken heen en ik vroeg me af of mijn handschoenen wel warm genoeg waren. Ik maakte foto’s en Max liep met onze zoon in de kinderwagen.

Na weken van slecht weer en kou hebben we eindelijk een echt winterlandschap. Het is dan nog geen sneeuw, maar toch is de omgeving wit gekleurd en weet ik weer waarom ik hier zo graag wil wonen. Het pad achter ons huis naar het volgende dorp benam me letterlijk de adem. Niet door de kou, maar door de prachtige beelden.

Het witte bevroren landschap en de zon die langzaam alles bescheen. Het gaf me energie, moed en verwondering voor hoe de natuur eruit zag. Dan kan ik alleen maar God danken voor hoe mooi hij de wereld maakt.

Een nieuw jaar

Vandaag is het alweer de eerste dag van het nieuwe jaar en kijk ik terug op een bijzonder jaar. Waarin we ons zoontje mochten zien opgroeien tot een dreumes, een vaderschapsverlof en de maanden dat ik langzaam weer zin kreeg om aan het werk te gaan. Waarbij ik de kledinglijn FS Happiness leven in blies en me focuste op de online fotografie cursus.

“I look forward to the new year because I know God is already there. He goes before me. He has already planned my steps for my good and His glory” (bron)

Wat een mooie tekst! Ik heb zin in het nieuwe jaar, nieuwe uitdagingen in mijn werk en het thuismoederschap combineren met mijn kunst. Bovenal hoef ik me geen zorgen te maken, want God is er, was er en zal er altijd zijn.

Veel liefde, gezondheid, inspiratie, creativiteit en zegen gewenst voor het komende jaar!

jaarwisseling-20162017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *