1 jaar oud!

Lieve Felix,

Vandaag ben je alweer 1 jaar! Wat is het genieten met en van jou. Met je ondeugende blikken, lachende ogen en vrolijke kreten.
Je staat aan alles en gaat snel weer zitten kruipt rond en verkend alles. Zodra er een krat met was in de buurt staat gooi je alle was eruit en stop je het langzaam weer terug. Jij vind het geweldig en doet het lachend met me mee.

Je bent vrolijk en kijkt wat iedereen doet. Je houd alles in de gaten en speelt rustig verder. Jij bent al zo’n eigen mensje met een eigen wil. Bij je mama op schoot zitten of aan de borst is eigenlijk wel je fijnste plek. Maar zodra papa binnen komt na een dag werken begin je te lachen en laat je je op de grond vallen zodat je kunt kijken wie eraan komt, terwijl je mompelt mpa, mpa.

Je houd van geborgenheid en onderzoekt de wereld, zo verdwijn je om het hoekje en kom je af en toe weer terug met een grote grijns, alsof je zegt: kom je ook kijken mama?

De koelkast magneten zijn erg interessant en een goed tijd vermaak als ik, je mama, sta te koken.  Zodra je je speelgoed auto ziet begint het ‘broemm broemm’ en rijd je er flink mee rond. Prachtig vind je het om op tafels en muren te slaan. Zelfs een high five wil al bijna lukken.  De dop van de Dopper draai je meteen weer op de Dopper als ik drink en je geeft zelf aan dat je ook uit een beker wilt drinken. Je gaat zo snel en groeit zo heerlijk door.

Ik ben zo benieuwd hoe je zal opgroeien en tegelijkertijd wil ik dat je nog zo klein blijft. Ik hoop dat wij jouw ouders met Gods liefde en zorg jouw mogen laten opbloeien tot de man die God bedoelt heeft.

Liefs, jouw mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *