Blog,  FS Happiness

FS Happiness: Hoe de kledinglijn ontstond

Het is alweer een aantal maanden geleden dat het idee voor de kledinglijn FS Happiness ontstond. Sterker nog het idee kwam kort na de geboorte van Felix.

Kersverse ouders

Felix werd op zondag 13 december 2015 geboren met de namen Felix Salomo. Toen we na een week in de maternity unit  weer naar huis mochten, begon het wennen en genieten met ons drieën echt. Het was wel even wennen hoor als kersverse ouders. De borstvoeding die op gang begon te komen en de momenten dat we tot laat op de avond op de bank zaten met een slapende baby tegen ons aan.

Hoe de naam FS Happiness ontstond

In die eerste weken had ik eigenlijk heel veel energie en sliep ik nauwelijks. Ik wilde mijn liefde en geluk delen met de rest van de wereld. Toen ik met manlief en de paar weken oude baby op de bank zat bedacht ik me hoe gaaf het zou zijn om zelf een kleding lijn op te zetten. Voor de geboorte van Felix had ik namelijk al heel wat kleding voor Felix gemaakt. Maar dan wilde ik wel een naam hebben die op ons geluk en op onze kersverse zoon zou slaan. Ik dacht aan de initialen van Felix: FS, en Max voegde daaraan Happiness aan toe. En zo ontstond er in die eerste, alles veranderende weken FS Happiness.

— English —

The beginning of FSH

When I hear our 10 months old Felix laugh when his dad, Max, put him his pajamas on, I think back to the first weeks that Felix was in our lives and the idea for FS Happiness existed.

Felix was born on Sunday, December 13 of 2015, with the names Felix Solomon. When we were fired form the maternity unit after a week, we could get back home again. We enjoyed the days together and it was also a whole new life. The breastfeeding that started, the many drinking moments during the day and at night, the moments we sat on the couch late in the evening with a sleeping baby.

In those weeks I really got a lot of energy, it was so overwhelming, so special and beautiful, all at the right time. I wanted to share my love and happiness, and when we’re sitting on the couch, I had to tell Max that it would be nice to continue making clothes myself. But then I would have a name for this idea, that would share te love for our newborn son. I played with the thought of the initials FS (form Felix Salomo) and Max added Happiness. And so, in the first, everything changing weeks FS Happiness was born.

Follow FSH on Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *